je možné že mám v PC hackera?
je možné že mám v PC hackera?
ahoj. jednou jsem hrál Dead island Riptide a když sem ho vypnul ukazalo se mi dole v počítači že PC konvertuje s jiním IP. Po dlouhé době jsem PC zapnul a překvapilo mně že na stránce www.hrajhokej.cz se někdo neodhlásil (můj účet to nebyl a nikdy jiný na můj pc nešel), PC se občas sekne, a někdy se mi pokaždý ukaže že PC konvertuje s jiním IP a avast nic nenašel poraďte pls jestli je to planý poplach nebo mám v PC hackera.
-
- Pohlaví:
Re: je možné že mám v PC hackera?
Hacker se ti do PC nevejde, to by musel bejt hodně mrňavej.
Nech si v sekci HijackThis zkontrolovat log. Návod je tamtéž, nebo ho mám v podpisu.
Nech si v sekci HijackThis zkontrolovat log. Návod je tamtéž, nebo ho mám v podpisu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Spíše konverzuje, ne?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
No a není to spíše koliduje?
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
OT: On si spíš koleduje 

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli mu dobře rozumím, tak má dojem, že se na jeho PC někdo připojuje a využívá jeho PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Pohlaví:
Možná se někdo loguje pod jeho účtem. Ale tazatel nekomunikuje a tak se dá jenom hádat.
Jestli máš Wi-Fi, nejspíš ti tam leze soused, využívá nepříliš zabezpečeného připojení a má připojení k Netu zadara.
já myslel že je někdo na můj počítač připojený a ano mám Wi-Fi. A pochybuju že se mi na Wi-Fi připojil soused
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Udělej screen té hlášky
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”