Číslicový obvod - stopky
Číslicový obvod - stopky
Zdravím, potřeboval bych poradit s vytvořením obvodu pro stopky, které by měli mít rozsah 0-2 minuty a měli by zarnovat funkce vynulovat, pauzu. Respektive nejdříve bych potřeboval znát návrh obvodu a nevím, jak bude vypadat blokové schéma, jelikož si nedokážu představit, jak bude vypadat to výsledné schéma zapojení, díky za odpovědi.
-
- Pohlaví:
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Číslicový obvod - stopky
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Děkuji za rychlou reakci, ale tohle je přímo schéma a já bych ještě předtím potřeboval poradit s tím blokovým schématem, orientovaným grafem, tabulkami chování, aby se z toho potom dalo vytvořit to schéma zapojení... Pokud by to tedy bylo možné, navíc tohle schéma je nějaké přehnaně složité, mě jde jen o jednoduché stopky.
-
- Pohlaví:
jak typické. Celý rok na školu kašle a pak si vzpomene a vyřešte to za mě. My to uděláme, tatínek pak zaplatí nějakou VŠ a za pár let tu máme velkého mistra, který všemu rozumí, všude byl, ramena má přes celý záda a nohy až na zem. karlos má pravdu - jak to může dopadnout, když nám školy produkují takové odborníky? Já když si vzpomenu, co jsem všechno musel, abych se dostal na elektro a jak jsem makal, abych něco uměl, tak nechápu, proč sis nezvolil obor metař. Co je stopkách tak strašně složitého?!?
Ale abys neřekl, zkusím napovědět co by asi stopky mohly obsahovat:
Především hodinový kmitočet (tím není myšleno 1x za hodinu)
Čítač
Zobrazovač
Ovládací prvky
Tohle je tak velká nápověda, že už to musí zvládnout kdokoli.
Ale abys neřekl, zkusím napovědět co by asi stopky mohly obsahovat:
Především hodinový kmitočet (tím není myšleno 1x za hodinu)
Čítač
Zobrazovač
Ovládací prvky
Tohle je tak velká nápověda, že už to musí zvládnout kdokoli.
OT/ Metaři nejsou ani FREE ani COOL a ani IN.
To záleží jaký název se tomu dá. Například:
office manager = sekretářka
kosmetička podlahových krytin = uklízečka
Ten orientovaný graf, tím je myšleno něco jako vývojový diagram?
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
[OT]
Metaři že nejsou free? Před nedávnem jsem jednoho viděl a ten byl již v osm ráno tak free, že jsem mu až záviděl...
Faktem je, že asi nejvíce free je pořád prezident... 
[/OT]
Metaři že nejsou free? Před nedávnem jsem jednoho viděl a ten byl již v osm ráno tak free, že jsem mu až záviděl...

[/OT]
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)