Dobry den chcem sa spitat preco ma moj Xp takuto farbu (som robil na PC, potom som isiel sa navecerat a ked som prisiel naspat tak to malo takuto farbu
Tu je fotka: http://ulozto.sk/xae6PE2G/pchelp-jpg
Zvláštna farba Xp-čka Vyřešeno
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zvláštna farba Xp-čka
Obrázky se sem vkládají jako příloha!
Pravým klik na volné místo na ploše, záložka motivy, a tam vybrat podle obrázku : Motiv : Windows XP.
Pravým klik na volné místo na ploše, záložka motivy, a tam vybrat podle obrázku : Motiv : Windows XP.
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

ale to nie motív, to nwm nieco s monitorom (ved viem ako vyzera moriv, nie som Bčko v PCčkách
)

-
- Pohlaví:
Tak koukni na Vzhled, zda tam není něco jinak. S monitorem to nesouvisí.
- Shinji-kun
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
no monitorom to asi nebude, lebo urcite si sam nezvoli aku farbu bude kde vykreslovat.
motiv to je. je to přesně ZUNE theme pro win XP, https://www.google.cz/search?q=zune+xp& ... 80&bih=899
ee, ta fotka je zla, lebo mne cela obrazovka bola ako zelenejšia od original farby (ten motiv je Zune)
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak pokud to máš zelené, a screen žádné zelené neukazuje, zkus jiný monitor.
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 

Nebo mě teď napadlo... mrkni se na kabel (VGA) , jestli ho tam nemáš povytažený nebo nějak nakřivo.
Ve škole se mi stalo, že někdo, možná ze srandy, povytáhl kabel a monitor, mi zobrazoval plochu jakoby nazelenale.
Ve škole se mi stalo, že někdo, možná ze srandy, povytáhl kabel a monitor, mi zobrazoval plochu jakoby nazelenale.

aha, tak to potom vypadá opravdu na ten monitor, kabel nebo GPU. Kdysi mi to udělal CRTéčkovej monitor.
-
- Pohlaví:
Pokud uděláš screen, potom vidíš to co "vidí" grafická karta. Je-li to na monitoru špatné, potom je chyba v kabelu anebo samotném monitoru. Zkus jiný monitor.
Dik all, tak som skusil s kabelom, nic, ale som ho vypol a po cca 3 hodinach som ho zapol a bolo all OK. Takze asi v monitore nieco, neni to stary moitor, inac sem tam zvikol prest do tej zelenej
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”