Virus - Porušení zákonu, při updatu pluginu Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

strangereu
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Virus - Porušení zákonu, při updatu pluginu

Příspěvekod strangereu » 18 kvě 2013 19:22

Brian Lipták píše:Stalo sa mi také, že som išiel na stránku, a tam bolo niečo ako na stiahnute ako Uptadovanie systému pre pozretie videa, Ja som nato klikol.. a hned mi vyskočilo že ste počušil zákon a musíte zaplatit Pokutu 100 eur za porušenie niečoho od Polácie. Pravdaže z PC sa nedá nič robiť.. vyskočilo mi tam taka stránka, a ked dám "procesy".. tak vôbec nič nereaguje.. Aj ked vypnem pc, zapnem a to isté naskočí do kola.. Pravdaže je to podvod. Lebo namna nič nemajú... Pravdaže sú to podvodníci.. a Platby Priimajú cez PaySafeCard.. ináč nijak. Keby to bola polícii.. tak prídu rovno domov.. :D a nie ti daju zákaz.. :D pROSTE POTREBUJEM obnoviť o jeden den spet bez toho aby som sa dostal do Win.. lebo ajtak sa ´nedosstanem.. Ked som dal CTR, ALT + DELET.. Tam bol ten program vypisaný.. A Ked som si prečítal, tam bolo.. ak sa chcete zbaviť toho programu, dajte zrušiť a potom ho vypnite.. ale Ten PC "na tie procesy" vôbec nereaguje aby som to vypol.. Díky, dúfam že vieš. :)

Píšu to za svého kámoše, proto ta citace.
Jak tento problém může vyřešit ?
http://screenshare.cz/

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Virus - Porušení zákonu, při updatu pluginu

Příspěvekod guest » 18 kvě 2013 19:28

Je to zde už nejméně měsíc a stále se to řeší. Zkus použít Hledat a Virus policie apod.

zajicek97
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Virus - Porušení zákonu, při updatu pluginu  Vyřešeno

Příspěvekod zajicek97 » 19 kvě 2013 14:33

Stačí párkrát násilně rychle za sebou vypnout a zapnout a poté obnovit v biosu. Já to tak měl na notebooku.

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”