Zdravím.. Mám notebook Dell inspiron 7520.
HDD - rozhraní Serial Ata (http://www.alza.cz/dell-inspiron-7520-d430414.htm)
V notebooku mám teď jeden disk (disk 1) a rom mechaniku. Místo mechaniky chci dát rámeček s diskem, co tam mám teď a chtěl bych si koupit alespoň 30GB SSD (disk2) na systém. (Budu se dívat i po 60, 128 a možná po 256 GB)
Disk 1 chci dát místo mechaniky
Disk 2 chci dát místo Disku 1 .
Má někdo zkušenosti s vybíráním rámečku? Nechci žádný univerzální, chtěl bych přesnej rámeček..
Můžete mi nějaký doporučit? děkuji..
SSD + rámčekek místo mechaniky
Re: SSD + rámčekek místo mechaniky
Musíš vybírat s rámečků nahrazující mechaniku, ty tam budou sedět všechny, záleží kolik chceš investovat, ale investoval bych minimálně do 128 GB.
i5-3350P BOX
MSI ZH77A-G43
Corsair 2x4GB 1600MHz
GIGABYTE GTX 660 2GB
Win 7 Ultimate 64bit
MSI ZH77A-G43
Corsair 2x4GB 1600MHz
GIGABYTE GTX 660 2GB
Win 7 Ultimate 64bit
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Rámeček koupíš normálně univerzální místo mechaniky a potom z mechaniky odšroubuseš ten plast a našroubuješ ho na ten rámeček a bude to zase vypadat jako mechanika.

Aspoň tak by to mělo fungovat, ale nevím jestli jsou na to uzpůsobené všechny (hlavně u těch "Made in China" z Aukra a podobných si nejsem jistý).

Aspoň tak by to mělo fungovat, ale nevím jestli jsou na to uzpůsobené všechny (hlavně u těch "Made in China" z Aukra a podobných si nejsem jistý).
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Ajo.. Díky..
Co vše užitečné se dá dát na SSD disk, kromě OS? Příjde mi kravina tam instalovat třeba prohlížeč, dávat filmy nebo písničky..
Ještě mně tak napadlo, na co se dívat u SSD disků? Rychlost zápisu asi ne, když chci mít rychle nabootovaný systém. Takže rychlost čtení? Má někdo zkušenosti? Můžete mi doporučit nějaký?
Co vše užitečné se dá dát na SSD disk, kromě OS? Příjde mi kravina tam instalovat třeba prohlížeč, dávat filmy nebo písničky..
Ještě mně tak napadlo, na co se dívat u SSD disků? Rychlost zápisu asi ne, když chci mít rychle nabootovaný systém. Takže rychlost čtení? Má někdo zkušenosti? Můžete mi doporučit nějaký?

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 6051
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 10:56
-
-
-
Zapojení grafické karty na 12 pinů místo 14
od windroid2 » 16 pro 2024 12:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2196