Nic, teď jsem zkoušel odinstalovat jeden mcafee skener nebo něco takového, co jen skenovalo nějaké problémy a pak se mi u jednoho počítače objevilo direct connection, po vypnutí a zapnutí hamachi se zase objevil relayed tunnel. Cca před dvěmi týdny jsem měl u všech direct connection, modrá tečka se objevila jen občas a to se vyřešilo vypnutím a zapnutím hamachi, pak minulý týden z ničeho nic jsem začal mít u všech relayed tunnel a restart hamachi nepomohl, v této době jsem neinstalovat žádné programy.
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Kvě 2013 17:22) ---
Prostě mi nedává smysl, že mi to všude jinde funguje, jen doma ne, zkoušel jsem to i ve škole, u přítelkyně, kamaráda a dělá to jen u nás doma.
Otevření portů v routeru
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Otevření portů v routeru
ITCrowd píše:Co používáš za antivir/security program?
Do tohohle patří i to mcafee a další. těžko radit, když nevíš co ti na PC vlastně běží.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Byl to jen skener, který ukazoval problémy v pc, jinak žádný antivir kromě avastu nemám. Navíc nechápu, proč to nefunguje jenom u nás doma, v ntb nemusím nic měnit a přijdu s ním někam jinam a tam mi to jede, jen prostě u nás to nejde.
-
- Pohlaví:
zkus ntb ještě připojit kabelem. Zkus jiný ntb na své síti.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Kabel jsem teď zkoušel, stejný výsledek, jiný ntb tu budu mít až o víkendu, tak pak dám vědět. Prozatím děkuji za všechny rady.
-
- Pohlaví:
Zkus v routeru vypnout IPv6 (nastavit na disable)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Vypl jsem, nic se nezměnilo.
-
- Pohlaví:
dej sem screen nastavení položky port triggering (strana 42 návodu) a pro jistotu i NAT (strana 40). Na návod jsem ti poslal link.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tady je port triggering, NAT nic nemám, když nemám nastavenou statickou ip adresu, tak jsem to vymazal: http://www.imghosting.cz/images/60nastaveninat.jpg
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Propojení čehokoliv v domě přes hamachi funguje(zkoušel jsem pc s ntb, ntb s ntb), ale když to jde mimo dům, tak mám relayed tunnel. Vážně to musí být něco s tím routerem..
-
- Pohlaví:
Co zkusit jiný port? Port 25565 je port minecraftu, je možné, že to někde o providera neprochází.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zkoušel jsem i jiné porty, zajimavé je, že uttorent funguje úplně v pohodě, jak uploud, tak download od ostatních uživatelů, potom co jsem si nastavil statickou ip adresu, si uttorent a skype přidali do virtual servers v natu svoje porty. Vážne nevím v čem je problém.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Synology router RT2600ac nelze upravovat předávání portů
od pebura » 14 lis 2024 00:44 » v Sítě - hardware - 2
- 3094
-
od pebura