Vesmír & Paranormální jevy Vyřešeno
Re: Vesmír & Paranormální jevy
Co se týká kruhů v obilí, nemyslím si, že to dělají lidé (určitě ne všechny)
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
mayský kosmonaut :)
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
-
- Pohlaví:
Konečně téma které mě /sobecky/ přijde zajímavé a ne poraďte mi co mám hrát, anebo film. :-)
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
domitea:
Vyssie dimenzie su nieco, kvoli comu sa oplati zaoberat niecim comu sa hovori bozska podstata. Mi ako civilizacia sme pravdepodobne jedinou, ktoru nas stvoritel obdaril vzacnym darom tvoriveho emocneho potencialu, ktory je neoddelitelnou sucastou bozskej podstaty. Mi ju nazyvame "dusa". To je uskutocnenim stvoritelova slubu:
"Stvorim cloveka k obrazu svojmu".
Clovek by mal tento dar pouzit nesobecky k prospechu tych potrebnych.
4D nieje to co si kazdy mysli (cas), ale predstavuje jednotne vedomie. Presun do 4D je pre cele ludstvo zrejme nevyhnutny. Ak take nieco dosiahneme, budeme mat schopnost konverzovat s ludmi ktori davno odisli a tiez aj s tymi, ktori prichadzaju.
Potvrdi sa, ze to, comu hovorime "snivanie" je len inou (virtualnou) formou skutocnosti. Budeme mat schopnost sa premiestnovat na rozne miesta planety bez nutnosti pouzit akekolvek dopravne prostriedky.
Vyssie dimenzie su nieco, kvoli comu sa oplati zaoberat niecim comu sa hovori bozska podstata. Mi ako civilizacia sme pravdepodobne jedinou, ktoru nas stvoritel obdaril vzacnym darom tvoriveho emocneho potencialu, ktory je neoddelitelnou sucastou bozskej podstaty. Mi ju nazyvame "dusa". To je uskutocnenim stvoritelova slubu:
"Stvorim cloveka k obrazu svojmu".
Clovek by mal tento dar pouzit nesobecky k prospechu tych potrebnych.
4D nieje to co si kazdy mysli (cas), ale predstavuje jednotne vedomie. Presun do 4D je pre cele ludstvo zrejme nevyhnutny. Ak take nieco dosiahneme, budeme mat schopnost konverzovat s ludmi ktori davno odisli a tiez aj s tymi, ktori prichadzaju.
Potvrdi sa, ze to, comu hovorime "snivanie" je len inou (virtualnou) formou skutocnosti. Budeme mat schopnost sa premiestnovat na rozne miesta planety bez nutnosti pouzit akekolvek dopravne prostriedky.
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale docela by mě zajímalo, co tím chce "někdo" říci, těmi obrazci, co to znamená, vím, že na hodně obrazců už bylo podáno "vysvětlení", ale spousta obrazců, ještě není vyřešena. Většinou vysvětlení plynulo z nějakých starších mayských kreseb.
http://screenshare.cz/
-
- Pohlaví:
Já jsem ještě o žádném důvěryhodném vysvětlení nečetl. /To neznamená že nebylo/.
Ale dle mého názoru to lze vysvětlovat mnoha způsoby. My víme jak vypadá atom, struktura buňky anebo genetický kód.
Tohle může být úplně stejná informace, ale z "jiného světa".
Ale dle mého názoru to lze vysvětlovat mnoha způsoby. My víme jak vypadá atom, struktura buňky anebo genetický kód.
Tohle může být úplně stejná informace, ale z "jiného světa".
Stejně by mě zajímalo, co o tom ví třeba NASA nebo vláda USA. Ty asi nebudou hádat jako tady my.
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já to viděl v jednom dokumentu o tom.
Pár lidí stálo s kamerou na kopci nad velkým polem celou noc, najednou byl vidět velký záblesk a vše po záblesku bylo na tom poli, během pár vteřin, stalo se to okolo 22:00.
Pár lidí stálo s kamerou na kopci nad velkým polem celou noc, najednou byl vidět velký záblesk a vše po záblesku bylo na tom poli, během pár vteřin, stalo se to okolo 22:00.
- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mě by spíše zajímalo jak, než kdo, protože všechny kruhy jsou udělané tak, že nic není polámané, ale ohnuté. Takže například obilí nebylo nijak poškozené, pouze ohlé.
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Toť otázka, jak se tam dostal člověk? Člověk to tedy být nemohl, člověk by polámal obilniny, kdyby procházel skrz pole.
-
- Pohlaví:
divine píše:Stejně by mě zajímalo, co o tom ví třeba NASA nebo vláda USA. Ty asi nebudou hádat jako tady my.
To co vědí oni se na veřejnost nedostane dříve než za 50 let. A kdo ví?
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jó to se neví ale je teorie že tento vesmír je v hypervesmíru kde jsou milionu vesmírů ale jen teorie 

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”