Vesmír & Paranormální jevy Vyřešeno
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vesmír & Paranormální jevy
A kdo ví, třeba to tu někdo uhádne správně a má na krku celosvětové pátrání 

http://screenshare.cz/
- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mě se zdá, že Vláda, NASA, církev ví opravdu hodně, ale nám obyčejným lidem se to neřekne.
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Sefr123Czech píše:Jó to se neví ale je teorie že tento vesmír je v hypervesmíru kde jsou milionu vesmírů ale jen teorie
Třeba nejsme jediná planeta, kde žijí lidé

http://screenshare.cz/
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Třeba nejsme jediná planeta, kde žijí lidé. Třeba je víc planet, a žijí tam lidé jako jsme my. Jenže my nevíme o nich a oni o nás :). To je docela pravděpodobné.
Jó přesně toto s tím souvisí :)
Co říkáte na tohle? Jako stín nebo odraz to zrovna nevypadá. Spíš nějaká neznámá "hmota"
prominte jestly pisu to samy co se uz psalo nabo tak necet jsem cele tema.
moje terorie o vesmiru je takovato:
představte si prádný bílý papír to je před vesmírem teď ho pokreslete černou to je vesmír. teď na něm udělejte nekolik milionů dimenzí (např. koleček), poté v každé dimenzi je nekolik tisíc glaxii a v jedné z nejmenších glaxií je ještě milionkrát menší planetka a to je naše země, opravdu by jste si mysleli že takovéto nic je v celém vesmíru jen jediné?
a k vzniku a záhinu vesmíru:
Podle mě vesmír vznik tak že se nejdříbe zrodil čas čas nebylo kam umístit tak se zhroutil a vytořil tím vesmír jedna ačkoli velká dimenze nestačila poté praskla a vzniklo několik tisíc miliónů dimenzí (jak jsem psal) poté se v dimenzi nahromadily plyny a bouchla ale nezničila se akorát se v ní vytvořily glaxie, planety atd. glaxie se stále zvětšují když se jedna dotkne druhé vznikne na tom místě brána do druhé dimenze (černá díra) a pokud to takhle bude pokračovat dlouho až bde ze všech stran černé díry tak se dimenze vzéjemně stáhnou do sebe a bouchne celej vesmír a poté začne vše od znova.
Z toho plyne:
-Ve vesmíru nejsme sami
-Vesmír nemá konec (např server hry neukonči se ale udělá se jenom reset)
-Tím se potvrzuje možná možnost druhého životu
Jaj to bylo dlouhe psaní
moje terorie o vesmiru je takovato:
představte si prádný bílý papír to je před vesmírem teď ho pokreslete černou to je vesmír. teď na něm udělejte nekolik milionů dimenzí (např. koleček), poté v každé dimenzi je nekolik tisíc glaxii a v jedné z nejmenších glaxií je ještě milionkrát menší planetka a to je naše země, opravdu by jste si mysleli že takovéto nic je v celém vesmíru jen jediné?
a k vzniku a záhinu vesmíru:
Podle mě vesmír vznik tak že se nejdříbe zrodil čas čas nebylo kam umístit tak se zhroutil a vytořil tím vesmír jedna ačkoli velká dimenze nestačila poté praskla a vzniklo několik tisíc miliónů dimenzí (jak jsem psal) poté se v dimenzi nahromadily plyny a bouchla ale nezničila se akorát se v ní vytvořily glaxie, planety atd. glaxie se stále zvětšují když se jedna dotkne druhé vznikne na tom místě brána do druhé dimenze (černá díra) a pokud to takhle bude pokračovat dlouho až bde ze všech stran černé díry tak se dimenze vzéjemně stáhnou do sebe a bouchne celej vesmír a poté začne vše od znova.
Z toho plyne:
-Ve vesmíru nejsme sami
-Vesmír nemá konec (např server hry neukonči se ale udělá se jenom reset)
-Tím se potvrzuje možná možnost druhého životu
Jaj to bylo dlouhe psaní

Co tě nezabije to tě přizabije.
Jo a třeba jsme jen školní experiment a až bude po zkoušce, tak vypnou sluníško a nás vysypou do koše 

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
Tomu se mi nějak nechce věřit. Už jenom ten vyobrazený mimozemšťan v obilí. Jak víme, že tak vypadá?
//
Tohle sem taky trošku patří. Co si mám o tom myslet. Dělaj si z nás prdel nebo to je fakt...?
//
Tohle sem taky trošku patří. Co si mám o tom myslet. Dělaj si z nás prdel nebo to je fakt...?
Arha píše:Co se týká kruhů v obilí, nemyslím si, že to dělají lidé (určitě ne všechny)
To dělají turisty ... vesmírní ... mimozemšťany! Zatracený sprejeři

-
- Pohlaví:
Že to jsou vesmírní sprejeři kteří používají jinou technologii mne fakt nenapadlo. Ale něco na tom je. 

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”