poslední dobou mám problém s vysokou ztrátou paketů na wifi síti. U nás doma to je asi takto: bratr a oba moji rodiče mají notebook a většinou jsou alespoň dva notebooky připojeny k wifi přes router.. já jsem k routeru připojen síťovým kabelem. Každý den si dám alespoň jednu hru LoLka (League of Legends), WoW, HoN nebo jiných online/mmo her. Problém je v tom, že když je bratr připojen s notebookem k wifi, packet loss mi ve hře vyskočí minimálně na 40% a hra se stává skoro nehratelnou, ping mám ale jen 10-20ms. Když jsou připojeni pouze moji rodiče s notebooky, packet loss je 0%. Bratr přitom nezapíná nijak náročné věci, maximálně videa v nízké kvalitě na youtube anebo Facebook, občas zapne stahování (dá se říci že dělá podobné věci jako rodiče, není to žádný hráč).
Prostě když se připojí rodiče a dělají si co chtějí, packet loss se ani nehne... když se připojí bratr můžu jít rovnou vypnout hru. Přijde mi jak když to dělá prostě ten jeho notebook a to je starý maximálně rok. Nedá se tento problém nějak vyřešit, třeba mu něco nastavit v notebooku aby tohle nedělal? Nejsem nějaký technik nebo tak něco, právě jsem na střední škole a tohle mi vadí jen u online her, když si chci oddechnout.

Díky moc, prosím o co nejrychlejší odpověď.

PS: Napsal jsem to docela nesrozumitelně, tak se omlouvám, nevím jak jinak