Ahojte hoši..Mám problém..Bedny na notebooku neustálé vydávají zvuk...Takový dlouhý nekonečný píp.. Čím hlasitěji dám bedny tím hlasitější ten zvuk je..Začalo to dělat když jsem se hrabal v nastavení zvuku... Co s tím?
Znovu se podívej do nastavení zvuku a zkus to odstranit. Nikdo na tvůj PC nevidí, takže to je na tobě. Nejprve zkus odpojit mikrofon, nebo jej ztlumit na minimum, zda se nejedná o akustickou vazbu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
A jaký OS? Jinak pokud to začalo když jsi se hrabal v nastavení zvuku, tak by mohlo pomoci obnovení.
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze,ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky). Microsoft Windows XP Professional SP3 Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM = můj voříšek
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze,ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky). Microsoft Windows XP Professional SP3 Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM = můj voříšek
Start-Tento počítač (pravým tlačítkem)-Vlastnosti-Ochrana systému (na levým sloupci)-Obnovení systému. Poté si najdeš bod, vytvořený před datem poruchy.
Ahoj,
mám problém s neustálým scrollováním.
Resp., když např. chci zvýšit ve windowsu hlasitost, automaticky se mi začne pomalu zvyšovat doprava. Při otevření nějakého seznamu dat v prohlížeči, tak také se mi automaticky začne scrollovat na jednu...