Neustále se zaplňující paměť u Htc Wildfire S
Neustále se zaplňující paměť u Htc Wildfire S
Dobrý den, mám problém, neustále se mi zaplnuje pamět u htc wildfire S. Aplikací samotné zabírají místa málo, emailového klienta mám také nastaveného, aby zabíral málo paměti. Už jsem se zde na fóru dočet, že to bude tím, že některé aplikace prostě ukládají neustále data do paměti telefonu, dokud ji nezaplní, a našel jsem zde i nějaké návody, jak to udělat, aby všechny aplikace ukládaly data jen na kartu. Mě by ale spíš zajímalo, nevíte někdo, které aplikace například by toto mohly dělat? Určitě jich není moc, protože nikdo z mých známých tento problém nemá. Děkuji předem.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 25 kvě 2013 23:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: plná paměť
Co ty .apky přesunout na kartu?
měl jsem htc wildfire s taky a vim jake to je duležite je mít v mobilu antivir a jestli je paměť plna tak se podivat a promazat a nebo stahnout si aplikaci pruzkumnik (uklada se na sd kartu) a tlačitko menu a analiza uložiště
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Zkus projet tel. skrze CLEAN MASTER. Pokud jinak používáš nějaké velké apky jako navigace apod. tak je předpokladem že je máš na kartě. Hodně aplikací je zbytečný mít v paměti telefonu.
Mousty píše:Co ty .apky přesunout na kartu?
To samozřejmě mám.
Re: Neustále se zaplňující paměť u Htc Wildfire S
Asi bych se spíš podíval sem: http://androidforum.cz/wildfire-s-f231.html | http://androidforum.cz/post405679.html#p405679 | je tam toho víc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2738
-
od krystofb
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 11:35
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15768
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:58
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”