Nejprve zkontroluj paměti programem Memtest a to alespoň 2 celé průběhy. Musí být bez chyb.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Už sem si ho stahnul a spustil.Zatím nenašel nic ale nechápu toto
Jak na to
Chcete-li Memtest vyzkoušet, navštivte domovské stránky a stáhněte si obraz aktuální verze. Existuje několik způsobů jak program nastartovat. Tím nejjednodušším je jeho nahrání na disketu. Nesmíte ovšem Memtest nahrát na disketu jako běžný soubor, ale zapsat na ni přímo jeho obraz.
A PC ty najede nebo ne? Jestli ne, tak se ty nějaký hardwér odpálil, jako mě na starém PC procík Pentium III 450 MHz Katmai + operační pamět 256 MB, 100 MHz, odešel totiž ventilátor procesoru.
PC jede pouze v nouzaku.Když jsem zkusil normálni start tak pochvilce cca 5 minut se ukáže ta MODRA SMRT PC je dva roky starý tak snad sem nic neodpálil
Pokud to nejsou paměti, tak je to poškozený nějaký ovladač nebo systémový soubor, případně i zdroj. Vlož popis PC (jednotlivé komponenty, včetně zdroje - značka W). Co vlastně našel Mwav? Byl PC vyčištěn Ccleanerem a Regcleanerem?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Zdravím , počí tač jede v pořádku . jenže při přepnutí na D.O.C.P počítač naběhne , ale po chvíli naběhne Modrá obrazovka s codem Memory managment. Pokud máte nějaký nápad , tak sem sním , protože já netuším. jedině koupit nový paměti ram cca za 6 k.
Poslední příspěvek
Pokud to jede v poradku na 3200, je zbytecna investice 6 tisic Kc.