Dobrý den! Poslední dobou vidím přes Skype obraz těch, s kterými hovořím, špatně, rozmazaně, oni mne vidí dobře. Zvuk je dobrý. Nevíte, jak to spravit? Děkuji.
A dokdy Ti to šlo dobře? Tohle obvykle dělají méně kvalitní kamery, ale to by je měli ti, s kterými jsi ve videokontaktu
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Podívej se, jak Ti funguje grafická karta - je zapnutá integrovaná nebo vložená ve slotu? Jaké je nastavené rozlišení? Vlastnosti GK apod?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Start - pravoklik Tento počítač (Počítač) - Spravovat - Správce zařízení - rozkliknout Grafické adaptéry - dvojklik na každý z nich (postupně!) a tam zjistíš, zda jsou v pořádku ovladače a jak která GK funguje.
Grafickou kartou to nebude. Jak rychlé máš internetové připojení - má nějaké problémy? Neudálo se něco před tím, než se ta kvalita zhoršila? Taky zkus Skype aktualizovat a když ani to nepomůže, tak rovnou přeinstalovat.
PC:AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Zdravím, začal jsem mít problémy se stolním pc, poslední den se ukazuje bsod viz fotky. Repair, obnova nepomáhá, stále něco ve smyslu nepodařilo se opravit. Udělal jsem novou instalaci a opět stejná chyba při každém zapnutí pc.
Dle Googlu to...
Poslední příspěvek
Pustil jsem, ale neměl jsem čas do konce to trpět. Je to určitě diskem, nahodil jsem náhradní disk a vše naprosto v pořádku. Mám v plánu potom disk zkopírovat na nový SSD.
Disk ale nechám, jako záložní záložního. Je to přecijen TB.
K některým Skype kontaktům jsem si přiřadil profilové fotky, které mám v telefonu uložené.
Zničehonic fotky zmizely.
Ty fotky mám dosud v telefonu uložené, mohu je jakoby opět k daným kontaktům přiřadit, uložit... a pak se opět neobjeví.
Osoby, o...
Poslední příspěvek
"Osoby, o které jde, si mě nijak nezablokovaly, dosud si přes Skype píšeme."
Kdy naposledy? Sluzba byla ukoncena na zacatku kvetna, jak jiz bylo receno.
Tedy už 2 mesice nelze nemuze psat nikdo nikomu. Skype na to davno upozornoval....
Zdravím mám HDMI 2.0 a když připojím PC s TV tak TV detekuje že jsou propojené, ale píše bez signálu. Když ten samí kabel propojim s notebookem, tak v TV obraz normálně funguje.
Poslední příspěvek
Ještě mě napadlo, zkus resetovat nastavení TV, a zkontroluj specifikace grafické karty a porovnej s TV a s kabelem. A ještě můžeš v PC vytvořit nový profil a odtud spustit video.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 36 vteřinách:
A ještě pokud máš WIN,...
Co moze sposobovat to, ze ak sa hybem doprava / dolava tak nevidim v hre nazvy priser alebo nazov nejakeho hraca, pretoze sa to rozmazuje? Netusim co to moze byt a som z toho uz na nervy. Ked letim alebo idem dopredu, tak vsetko vidno fajn, ale...