reinstalace windows 7 na notebooku Vyřešeno
reinstalace windows 7 na notebooku
Ahoj.Od doby, co jsem poridil botas, cca pred pul rokem, jsem na nem hodne pracoval, hral.A uz je hidne zabordelenej.Rozhodl jsen se tedy preventivne preinstalovat windowsy.Mam notebook msi ge60, win 7 64bit.Vim, ze by mel byt na disku nekde skryty oddil s ,,instalackou" OS.Zajinalo by me, jak to z toho nainstalovat a jestli je moznost, vypalit si to na DVD pro pripad vymeny HDD?Az dohraju metro:last light, tak se do toho pustim.Cetk jsem par femat zde na PC helo, ale tam se jednalo o problemove situace.Diky
i5 3210M, GT650M, 4Gb ram DDR3, HDD 500GB 7200ot
Re: reinstalace windows 7 na notebooku
Msi by mel mit nejaky program na vypaleni recovery dvd. Ty rozhodne doporucuji vypalit. Potom lze preinstalovat pomoci techto dvd nebo vratit notebook do tovarniho nastaveni. Pri startu mackej nekterou z klaves F a vyber moznost vratit notebook do tovarniho nastaveni.
A nezapomeň zazálohovat data, o která nechceš přijít!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Takze to muzu dat jen do tovarniho nastaveni a nic znova neinstalovat?Vrati se mi tam predinstalovany balast od msi?Co vim z mobilu, tak kdyz po rootu odinstaluju ,,stock" aplikace, tak se po factory resetu zpatky nenainstaluji.Chtel bych zformatovat oddil C, na kterem je system, ale oddil D s fotografiemi atd. zachovat.Zkusim pogooglit jak vypalit ten OS na dvd.
Naposledy upravil(a) Zba dne 27 kvě 2013 16:10, celkem upraveno 1 x.
Omlouvám se za mou otázku: To je čeština nebo cikánština nebo snad východňárština? Každopádně tomu moc nerozumím.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Už jsem to snad opravil.....
Když budeš formátovat a přeinstalovávat (do továrního nastavení) jen C:/, data na D:/ se nezmění. Co budeš mít na C:/ po obnově do továrního nastavení Ti bohužel říct neumím.
Takže při navrácení do továrního nastavení si tam budu vybírat, co chci a nechci zformátovat, jako při klasické instalaci OS?
Mám zato, že ano, nakonec ntb by se Tě měl vždycky zeptat, pokud se chystá udělat nevratnou operaci.
Máš za to, nebo to víš jistě?
-
- Pohlaví:
Takže při navrácení do továrního nastavení si tam budu vybírat, co chci a nechci zformátovat, jako při klasické instalaci OS?
Můj názor je, že tam možnost žádného výběru není. Jenom tě to provede obnovením do továrního nastavení. Bude tam tedy vše, co tam bylo při zakoupení. Ale je to jenom názor, na 100= to nevím. Máš tam vůbec Recovery oddíl?
Oddíl pro obnovení tu mám. Moje otázka tedy teď zní. Dá se záloha z tohoto oddílu vypálit na DVD a pak klasicky nainstalovat OS, jako jsem to dělal vždy třeba s OEM licencí na PC. Prostě zmáčknu nějaký F, tam se mně to zeptá, jestli chci vytvořit nějaké nové oddíly, co chci formátovat atd.?Nebo nešlo by stáhnout stejný windows 7 home premium 64bit a zadat tam můj klíč vytištěný na štítku na zadní straně notebooku, tak aby byl OS stále legální?Díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2268
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek