Telefonujete často a rádi? Neoslovila vás nabídka neomezených tarifů od českých operátorů? Pak pro vás máme dobrou zprávu! Pokud vlastníte chytrý telefon, můžete nově volat svým blízkým i přes Facebook. A nejlepší na tom je, že je to zadarmo!
http://tn.nova.cz/zpravy/na-vasi-strane ... darmo.html
Facebook spustil BEZPLATNÉ telefonování! Vyřešeno
Re: Facebook spustil BEZPLATNÉ telefonování!
Osobně si hlídám, aby se mě do telefonu nedostala žádná app od Facebooku, protože je to pěkný bordel. A když už bych chtěl telefonovat po internetu, využil bych jiných programů.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
NIKDY, NIC, NENÍ zadarmo...
A od FB tuplem ne :-)

A od FB tuplem ne :-)
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Ze smartphonu na smartphone je mozne volat zadarmo od chvile, kdy byl vynalezen datovy tarif
To, ze jde na facebooku kliknout na cislo a ono ho to vytoci neni zadna telekomunikacni revoluce - to je titulek jak z Blesku
Takovouhle revoluci mame i v siti UPC taky - volani zadarmo - jenze pouze jinemu zakaznikovi UPC co ma taktez od UPC telefon
To, ze jde na facebooku kliknout na cislo a ono ho to vytoci neni zadna telekomunikacni revoluce - to je titulek jak z Blesku
Takovouhle revoluci mame i v siti UPC taky - volani zadarmo - jenze pouze jinemu zakaznikovi UPC co ma taktez od UPC telefon
Naposledy upravil(a) petr22 dne 28 kvě 2013 13:32, celkem upraveno 1 x.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tesne vedle, je to ze zprav z TV Nova

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Pohlaví:
Re: Facebook spustil BEZPLATNÉ telefonování! Vyřešeno
Novy sice píše občas nesmysly, ale je také často v předstihu. Brzy to bude i na jiných webech.
Tak jen dvě věci mi chybí ten - chytrák a fakbok 

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
jaojao: tak to jsem rad, ze v tom nejsem sam 

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
to si můžeme založit už klub 

"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
-
- Pohlaví:
To zda je něco zdarma anebo ne je skoro zbytečné komentovat. Ano, některé služby, např. Skype a ICQ zdarma jsou, podmínkou je mít ten internet.
Pokud jde o facebook, pak můj názor je, že je to potvora kterou z toho ale dělají uživatelé, jinak je to užitečná věc. A každá užitečná věc se dá zneužít aby byla neužitečná.
Facebook jsem si na radu kamarádky před pár lety založil a si po 3 měsících zase zrušil, nebylo to k něčemu dobré.
Potom si ale stránku založilo naše malé město a najednou to dobré a potřebné bylo.
Máme zde informace o rozvoji města a můžeme o nich diskutovat. Sdílíme veškeré informace o kulturním dění ve městě. Já už nyní vím, že v sobotu bude u "Chaloupek" pohádka pro děti a mohu tam vyslat vnučku s babičkou.
O víkendu tu byl Westernový den a dnes můžeme prohlížet desítky fotek. Anebo máme tu pekárnu která peče čím dál horší rohlíky. To je samozřejmě i s fotkami na fb s patřičnými komentáři a možná to tu pekárnu probere.
Všechno je jenom o lidech, co si berou a co tu chtějí dát.
Je toho prostě mnoho. Nebýt fb, pak by se k nám podobné informace těžko dostávaly.
Pokud jde o facebook, pak můj názor je, že je to potvora kterou z toho ale dělají uživatelé, jinak je to užitečná věc. A každá užitečná věc se dá zneužít aby byla neužitečná.
Facebook jsem si na radu kamarádky před pár lety založil a si po 3 měsících zase zrušil, nebylo to k něčemu dobré.
Potom si ale stránku založilo naše malé město a najednou to dobré a potřebné bylo.
Máme zde informace o rozvoji města a můžeme o nich diskutovat. Sdílíme veškeré informace o kulturním dění ve městě. Já už nyní vím, že v sobotu bude u "Chaloupek" pohádka pro děti a mohu tam vyslat vnučku s babičkou.
O víkendu tu byl Westernový den a dnes můžeme prohlížet desítky fotek. Anebo máme tu pekárnu která peče čím dál horší rohlíky. To je samozřejmě i s fotkami na fb s patřičnými komentáři a možná to tu pekárnu probere.

Všechno je jenom o lidech, co si berou a co tu chtějí dát.
Je toho prostě mnoho. Nebýt fb, pak by se k nám podobné informace těžko dostávaly.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
O tom nikdo nepolemizuje, ale za tuto informovanost "platíš" komusi odkrytím svého soukromí. Totéž Skype, ICQ,... a všechno ostatní, co je "zdarma". I když pravdou je, že podobně platíme i za zpoplatněné služby, takže tam vlastně platíme dvakrát 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
Ano je to o soukromí, ale je to do jisté míry kontrolovatelné. Člověk nesmí odkliknout všechny ty pozvánky a ptákoviny které mu chodí.
Pokud bydlíte v domě se zvědavými sousedy, pak vám také vytáhnou dopis ze schránky a drbou kdopak vám to asi píše.
Je to všechno o lidech a já si myslím, že český národ třeba s tou zvědavostí a respektováním soukromí je zcela specifický, ale to už by bylo hodně OT/.
Pokud bydlíte v domě se zvědavými sousedy, pak vám také vytáhnou dopis ze schránky a drbou kdopak vám to asi píše.
Je to všechno o lidech a já si myslím, že český národ třeba s tou zvědavostí a respektováním soukromí je zcela specifický, ale to už by bylo hodně OT/.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4610
-
od Hoff
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 09:25
-
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook? Příloha(y)
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 6246
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
28 pro 2024 21:16
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”