Dobrý den potřebuji smazat celé PC teda všechny soubory bylo mi doporučeno při startu PC mačkat F12 mam PC packard bell (stolni počítač) když mačkám F12 ukáže mi to viz. Foto nevím na co kliknout přes obojí mě to hodí na normalní plochu PC
PS. Operační systém windows 7 home premium byl už v PC při koupi takže potřebuji zachovat win 7.
jak smazat PC? (spěchá) Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: jak smazat PC? (spěchá)
Pokud chce W7 zachovat, musíš vše nepotřebné odinstalovat a odstranit manuálně. Jiná možnost není.
Nebo zformátovat disk a znovu nainstalovat Win.
Nebo zformátovat disk a znovu nainstalovat Win.
Ok diky a nevíš neexistuje nějáky program kde můžu hromadně mazat? protože se asi nikomu nechce po 1 a strašně to trvá...
Pokud chceš vrátit PC do továrního nastavení, tak při startu opakovaně mačkej F11.
F11 mi při startu nic nedělá
Potom to má notebook a desktop jinak. Ber můj příspěvek jako OT....
-
- Pohlaví:
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
F12 je zjevne jednorazove boot menu a nekdo si klavesu spletl s tou pro Recovery. Ta by ale mela byt na uvodni obrazovce (nebo v manualu) zminena take.
//podle navodu od BS je to F11, ale obnoveni lze spustit i primo z Windows
//podle navodu od BS je to F11, ale obnoveni lze spustit i primo z Windows
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Pohlaví:
No jo, když lidem se nechce manuály číst. Lepší když to někdo přečte a dodá výsledek 

Re: jak smazat PC? (spěchá) Vyřešeno
Děkuji moc konečně PC bez lagu diky tomuto ftp://ftp.packardbell.com/pub/itemnr/74 ... 300224.pdf jsem obnovil cele PC a uz tady nemam zadne zbytecnosti a vse funguje diky moc
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 5008
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 20:54