Zdravím, na humble bundle je Alan wake + Alan Wake’s American Nightmare za jeden dolar a více. Bohužel nemám paypal, kdyby to šlo standardním převodem tak není problém. Našel by se někdo ochotný kdo by tam za mě ten dolar poslal a poslal mi dané klíče ke steamu?
Samozřejmě by nebyl problém nějaké rozumné kompenzace, nevím sice co by to mělo být ale věřím že bychom se případně domluvili.
Ptal jsem se všude možně celý týden protože akce je to opravdu krásná ale bohužel po známých jsem neuspěl. Nyní zbývá už pod 24 hodin tak se, /ač je mi to blbé/ obracím tady na vás. Díky.
Dobrá duše s paypalem? Vyřešeno
Re: Dobrá duše s paypalem?
co paysafecard to tam nepodporují? to by jsi si pak zjistil kde to koupíš v okolí a ještě by ti zbyli do budoucna páč minimum paysafe je za 100 a doler je ted 19.986
Ale přeji ti štěstí třeba se někdo najde já paypal nevedu a kamarád právě hodně používá ten paysafe na LoLku a na jiných hrách,
Je možnost že mají možnost paysafe. zkus se tam zeptat jinak snad to výjde budu ti přát štěstí.
Ale přeji ti štěstí třeba se někdo najde já paypal nevedu a kamarád právě hodně používá ten paysafe na LoLku a na jiných hrách,
Je možnost že mají možnost paysafe. zkus se tam zeptat jinak snad to výjde budu ti přát štěstí.
Naposledy upravil(a) pidlo dne 29 kvě 2013 21:29, celkem upraveno 1 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jde to i přes Google peněženku. Teď jsem to koupil...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
A na tu se peníze dobíjí jak prosím tě? Přes běžný účet? Jaká je doba dodání těch peněz z běžnýho účtu na tu google peněženku?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dej email. Pošlu ti to jako gift
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Jde to platit i kartou, když klikneš na PayPal, naskočí i varianta karty.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Máš to v SZ
Re: Dobrá duše s paypalem? Vyřešeno
Díky moc, je super že ochotní lidé ještě nevymřeli. :))