Co říkáte na tuto chytrou funkci automatického zamykýní a odemykání dveří přes August Smart Lock, který se přimontuje ke dveřím? Můžete tak povolit třeba přístup svým znamým na určitý čas a hodinu, třeba i když nejste doma a jakmile návštěva odejde, dveře se automaticky uzamknou, aby se do vašeho bytu nedostal nečekaný návštěvník... :) Edit: Teď jsem to našel a vypdá to zajímavě.
Žil jsem v Austrálii a měl jsem přihlášení do daňové appky propojené se svým australským telefonním číslem. Bohužel po návratu do ČR bylo australské číslo zrušeno z pochopitelného důvodu, neplatil jsem za něj. Jelikož jsem...
Poslední příspěvek
Ten Odorik taky můžu doporučit. Několik let jsme ho používali.
Také můžu doporučit několik desítek virtuálních operátorů ze skupiny Dellmont Sarl. Jejich ceny by měly být ještě levnější než má ten Odorik. Tam si však musíš každého operátora...
Po upgrade Hardware nastal prví problém. Windows hlásí, že nemá klíč. Když ho zadám , nevezme ho.
Chápu jen, že si myslí, že ho zadávám, jako na jiný počítač. Co ale s tím?
Poslední příspěvek
Dúfam ,že si nekúpil kľúč na Win10 a Win11 na ten istý PC.Pretože ,ak chceš prejsť z Win10 na Win11,nepotrebuješ nový kľúč.
Je to na ten samý PC. Win 10 jsem použil a 11 ještě ne. Přejít na 11-ky z 10-tek zdrama, to vím. Ale až to udělám, (zatím mi...