Apple iPhone 3G - Po vymazání uživatelských dat nenaběhne*
Apple iPhone 3G - Po vymazání uživatelských dat nenaběhne*
Zdravím včera som kúpil Apple iPhone 3G vo velmi dobrom stave boli tam ešte nejake hry atd Phone nesekal ani nič je updatovaný na iOS 4.2.1 no jeden známy mi poradil že mám vymazať všetky údaje z mobilu cez nastavenia (niečo ako tovarenský reset) keby tam naodou boli vírusi atd aby ten mobil bol čistý no problem je že upozornovalo ma že to bude trvať približne 1Hodinu no načitavalo sa tam niečo potom asi 15min a potom skočilo Apple Logo ako pri spúštaní iPhonu a to je tam doteraz už više 3 hodín sa to nepohlo a neviem čo je s tým prosím poradte mi dakujem. :/
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 30 kvě 2013 20:13, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
- mircony97
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Apple iPhone 3G
To se mi stalo po tom, co jsem se takhle pokusil obnovit telefon s Jailbreakem..
Teď nevím jak se mi to povedlo vyléčit. Nejspíš to bylo nastartováním telefonu do DFU módu, a pak se buď pokusil iTunes o obnovu, nebo jsem přes něj nahrál orig. sw pro moje 3g. Teď nemám moc času, ale zkusím ti poslat návod.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Kvě 2013 18:00) ---
Tady máš návod ve slovenštině na vstup do DFU ( hned to první popisované ). Pokud se povede navození DFU, iTunes ti oznámí, že byl nalezen iPhone, ale že je potřeba ho Obnovit, nebo Opravit. Klikni na Opravit nebo Obnovit ( teď nevím přesně jak to bylo, už jsem to dlouho nedělal, ale opravdu něco v tom smyslu ) a postupuj podle pokynů na obrazovce.
Teď nevím jak se mi to povedlo vyléčit. Nejspíš to bylo nastartováním telefonu do DFU módu, a pak se buď pokusil iTunes o obnovu, nebo jsem přes něj nahrál orig. sw pro moje 3g. Teď nemám moc času, ale zkusím ti poslat návod.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Kvě 2013 18:00) ---
Tady máš návod ve slovenštině na vstup do DFU ( hned to první popisované ). Pokud se povede navození DFU, iTunes ti oznámí, že byl nalezen iPhone, ale že je potřeba ho Obnovit, nebo Opravit. Klikni na Opravit nebo Obnovit ( teď nevím přesně jak to bylo, už jsem to dlouho nedělal, ale opravdu něco v tom smyslu ) a postupuj podle pokynů na obrazovce.
Re: Apple iPhone 3G - Po vymazání uživatelských dat nenaběhn
dakujem moc skúsim to
- mircony97
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ok, pak dej vědět jak to dopadlo
No stalo sa to že kedsom iPhone obnovoval pri konci vyskočila na iTunes chyba že obnovovanie zlyhalo ked som ho odpojil z PC teraz ked ho zapnem ukaže logo iTunes a usb kabel ako keby ho mam zapojiť do PC ked ho zapojím tak mi na iTunes vyskočí že sa iPhone musí obnoviť ked ho dam zase obnovovať zas vyskočí pri načitavani na iTunes zas ten istý error tak ja neviem teraz čo mam robiť :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Kvě 2013 11:13) ---
píše že vyskytla sa chyba (1015)
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Kvě 2013 11:13) ---
píše že vyskytla sa chyba (1015)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 6848