Far Cry 3:BD a filmy podobneho stylu!

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

MichalZR
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Far Cry 3:BD a filmy podobneho stylu!

Příspěvekod MichalZR » 02 čer 2013 01:05

Zdar.
Mel by nekdo nejaky tip na film,ktery by byl obsahove a vizualne podobny k Far Cry 3:Blood Dragon??!Myslim podobny strukturou a takovym tim "nadechem" stare ery let minulych,urcite mi nejde o strileni k barevnym dinosaurum :D FC3:BD je zajimavy tim totalnim retro stylem provedeni a hudbou navazujici k trhakum kina 80tych let "Terminator,Predator,Rambo,Vetrelec,He-Man.." Jestli vite o nejakych dalsich filmikach "podobnych" tyhle hře hodte to prosim na sklo,budu moc rad ;)

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: Far Cry 3:BD a filmy podobneho stylu!

Příspěvekod X » 02 čer 2013 10:14

Far Cry 3: Blood Dragon film neexistuje, dle ČSFD. Na svém počítači to nyní nespustím, až po renovaci či spíš novém PC. Můžeš zkusit film Far Cry:

Mezi těmi klasikami nemáš sérii Americký ninja, já na tom dost ulítával, možná by tě to mohlo zaujmout. Nejradši mám 1, 2 a 4 s Dudikoffem:

A pak super záležitost, Azumi 1 a Azumi 2: Death Or Love - taková křehká, drobná, krásná japonka pobije skoro sama celou středověkou armádu, chytání šípů do ruky a podobné fígle ... (pouze s českými titulky):

1

2

MichalZR
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod MichalZR » 02 čer 2013 13:28

Dik za prispevek ale vubec jsi nepochopil o co mi jde kamo!!Nemyslel jsem kung fu filmy a navic co ma takovy Americky Ninja spolecneho z FC3:BD?????Nechapu!?Jde mi o filmy,ktere svou koncepci (dějově,vizualne-zpusobem provedeni mista dejiste) a vubec aby to melo ten starsi nadech.Takze filmy s Dudikoffem,Van Dammem nebo Ch.Norrisem mi sem prosim nepiste :-)

cerberos2
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod cerberos2 » 02 čer 2013 13:31

Ale chápeš že to FC3:BD čerpá všechen námět z těch filmů s JCVD, Stallone, Schwarzenegger, atd ?
Vizuálně nic jako Blood Dragon nenajdeš a ani nic z toho universa kde se to odehrává!
Ta hra stojí na starých osvědčených béčkových akčních filmech jako Predátor, Rambo,...
Asus M5A78L-M LX V2
AMD Athlon II X4 640
8GB DDR3 1333MHz
MSI Radeon HD5670 Cyclone 1G
Windows 10 Pro 64-bit

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 02 čer 2013 13:55

MichalZR: Přečti si ještě jednou, co jsem napsal kámo a pak možná pochopíš!!! Ale možná tě přeceňuji ...

MichalZR
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod MichalZR » 02 čer 2013 15:14

Dik za prispevek cerberos2 ale pletes se..FC3BD urcite necarpa z filmu JCVD jak jsi napsal,nevim jaky jsi rocnik ale pokud o Van Dammeovi si neco malo prectes a zhlednes nekolik jeho filmu tak budes vedet ze je to herec let devadesatych nikoli osmdesatych!Mozna krom rannych pocinu jako byly Krvavy Sport ci Kickboxer jeho filmy patri do devadesatky.Take nesouhlasim s tim ze film z universa jak pises FC3BD nenajdu protoze jsem jiz v uvodu zminil trema He Mana,ktery ac je zamerenim spise hodne do fantasy tak vizualne vypada velice podobne stejne jako treba film Flash Gordon,ktery mne ted jaste napadl.Myslel jsem ze si nekdo vzpomene na nejaky trhak treba davno zapomenuty,nejaky pekny beeeecko stylove :-)

Baggy
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Baggy » 02 čer 2013 15:23

Když toho "tolik víš" proč se nás ptáš ?
CPU:i5 8600k 5.3GHZ MB:MSI MPG Z390 Edge AC RAM:2x16GB 4133MT/s OS DISK:SATA Samsung 860 500gb NVME:KINGSTON NV2 1TB NVME2:WD SN 560 1TB HDD:2TB WD RED HDD2: WD DC HC330 10TB PSU:Seasonic 750GM GPU:RX5700 XT CASE:CoolerMaster COSMOS Custom
MOUSE:Razer DeathAdder Chroma
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744
PH:SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128gb
NT:Dell Vostro 14 5471/HP Elitebook G7

MichalZR
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod MichalZR » 02 čer 2013 15:40

Napadl mne ted jeste Alienator coz ja takova jako parodie na Terminatora a stejne jako ve hre jsou mistama zarici neony,totalne odvareny hlasky a hodne strileni.Film je z 1989 ale na vhs se objevil az o rok pozdeji a prumerna ocena toho becka je kolem 30% takze mazeeeeeeeeeeeeec :-D

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 02 čer 2013 16:28

Tak pokud chceš něco jako fantasy, tak jsi to měl napsat. Po boku Flash Gordona, Vládců Vesmíru / Masters Of The Universe (He-Man) bych přiřadil: Barbar Conan, Ničitel Conan, Pán šelem 1 - 3 a klidně i novější seriál: Hra o trůny (draci, kouzla, nemrtví). Docela jakoby retro je dělaný film: Svět zítřka. A co podobně temné: Černočerná tma a Riddick: Kronika temna nebo temná sci-fi: Blade Runner?

Naposledy upravil(a) X dne 02 čer 2013 17:38, celkem upraveno 2 x.

MichalZR
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod MichalZR » 02 čer 2013 16:57

Tak vidis X.. :-D to se mi libi Dik moc za tipy,urco neco vyberu!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”