postupne ztazeno z techto tri odkazu:
ftp://ftp.microworldsystems.com/download/tools/mwav.exe
ftp://update.mailscan.info/download/tools/mwav.exe
http://www.mwti.net/download/tools/mwav.exe
ani jeden "nefunguje"...
CCleaner a aktualizace MWAVu (vyřešeno)
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Já MWAV stáhnul tady ftp://ftp.microworldsystems.co.....s/mwav.exe
Jo a k tomu souboru ve složce WINDOWS. Spletl jsem se, je to R.COM
Jo a k tomu souboru ve složce WINDOWS. Spletl jsem se, je to R.COM
Tak nic špatnýho by ten soubor R.COM neměl obsahovat. Zkontroloval jsem si ho na http://www.virustotal.com
Proč jsem ho ale měl minule smazat a teď je v pořádku??
Proč jsem ho ale měl minule smazat a teď je v pořádku??
Ten MWAV prostě nejde aktualizovat, tak na to kašlu a zkusim to třeba zejtra. Třeba jsou opravdu přetížený servery. Rozhodně je tohle lepší situace než včera, kdy se mi MWAV aktualizoval jen u jednoho účtu(to na nějakej problém vypadalo a na severy jsem to svést nemohl), ale teď to nejde nikde, tak to je možná v těch serverech 

- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
V tvém případě by bylo lepší kdyby sis rozbalil Mwav do vlastní složky.
Přejmenuj si soubor mwav.exe na mwav.zip (někdy to není možné) a pak si ho rozbal do vlastní složky. Spustíš ho souborem mexe.com.
Pokud máš nainstalovaný nějaký archivátor (např. Winrar, atd) tak klikni na něho pravým tlačítkem myši a pokud tam máš integrovanou volbu od nějakého archivátoru tak si ho rozbalíš taky přes něj do vlastní složky.
Pokud sis ho stahoval během posledních dnů tak na webu je verze z 7.7 což by na tvůj problém mohlo stačit, pokud ne tak zkus provést update víckrát po sobě nebo to zkus později.
Přejmenuj si soubor mwav.exe na mwav.zip (někdy to není možné) a pak si ho rozbal do vlastní složky. Spustíš ho souborem mexe.com.
Pokud máš nainstalovaný nějaký archivátor (např. Winrar, atd) tak klikni na něho pravým tlačítkem myši a pokud tam máš integrovanou volbu od nějakého archivátoru tak si ho rozbalíš taky přes něj do vlastní složky.
Pokud sis ho stahoval během posledních dnů tak na webu je verze z 7.7 což by na tvůj problém mohlo stačit, pokud ne tak zkus provést update víckrát po sobě nebo to zkus později.
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak me nefunguje ani tento způsob...
4 paul24: zkus použít funkci "upravit" a další dodatky piš do předchozího příspěvku, dost špatně se to čte...

4 paul24: zkus použít funkci "upravit" a další dodatky piš do předchozího příspěvku, dost špatně se to čte...

Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Soubor update.exe z MWAVu je ve složce TEMP. Takže postup by měl vypadat takto: Vyčistit CCleanerem a poté rozbalit MWAV, aktualizovat a spustit.
Pokud MWAV rozbalíš a pak vyčistíš TEMPy a pak chceš aktualizovat MWAV tak to nepůjde, protože soubor update.exe se vymaže. Ty aktualizace prostě nemá kdo stáhnout
Pokud MWAV rozbalíš a pak vyčistíš TEMPy a pak chceš aktualizovat MWAV tak to nepůjde, protože soubor update.exe se vymaže. Ty aktualizace prostě nemá kdo stáhnout
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”