Po delší době jsem přeinstaloval Winy.Dělal jsem to už mnohokrát ,ale nyní jsem z toho blázen.něco jsem zapomněl nebo co...Když chci otevřít některá Cd nebo DVD /Chip,Computer/tak mi přímo nejdou.Otevírají se přes webrozhraní a mě to nejde.píše mi to ,že:NoAssoc="Chybí aplikace pro prohlížení HTML souborů."
Error="Chyba při otevírání index.html."atd.Sakra co tam mám blbě?Nikdy jsem nic zvlášť neinstaloval...nebo jo.Prostě mi to uniklo.Můžetet někdo poradit nebo mě praštit co mě uniklo?!
Tak jsem zjistil,že to jde ,ale jen v Internet Exploreru.Ikdyž používám Firefox,tak v tom to neotevřu.Musím nastavit jako výchozí prohlížeč Explorer,ikdyž ho nepoužívám Není nějaká úprava nebo modul do firefoxu abych tohle nemusel?Budu taky pátrat dál...Jo a že se mi to stalo až teď,to je proto,že jsem začal používat Firefox teprve nedávno a tak jsem při předchozích instalacích dával Explorer.Tak ještě jednou jde upravit firefox.
Zdravím mám problém nevím proč, když pustím PC tak se zdroj rozeběhne, ale chvíli mám černou obrazovku až po chvilce zdroj utichne a PC naskočí. Zkoušel jsem i jiný z droj a dělá to samé. Nějaké nápady??
AMD Ryzen 9 7900X / GIGABYTE B650 GAMING X /...
Poslední příspěvek
Čas od času deska trénuje ramky. Stává se mi to tak 1x do měsíce. Mám tu samou desku.
A robí to,aj keď to máš v biose vypnuté t.j. Memory Context Restore na možnosť enabled ?
Mě to netrápí, děje se to 1x za měsíc až 2.