Osvetleni skrine je na machrovani, asi jako podobny tuning u aut. Maximalne na kontrolu, jestli se jeste toci ventilatory.
Kolega rika ze osvetleni skrine je cool, ale vetsina majitelu z toho vyroste.
Pri obvyklem pouziti je jiz rusive a v noci je to blikani po cele mistnosti vylozene obtezujici, zvlast kdyz ma na dohled clovek jeste spat (to dokaze i obycejne ledky od hdd a power).
Ukažte co máte uvnitř svého PC Vyřešeno
Re: Ukažte co máte uvnitř svého PC
Osvětlení je hezký a komu se nelíbí ten si ho samozřejmě nepořídí.
Když je potřeba tak jdou všechny světla povypínat. 

Intel i5-3350P@3,7GHz / ASUS P8Z77-V / Patriot Viper 16GB (2x8GB) DDR3 1600 / EVGA GeForce GTX 780 Classified 3GB / Be quiet! Dark Power Pro 10 650W /
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Někde to vypadá blbě(moje stará case), někde skvěle. Třeba MENovo PC vypadá podle mě skvěle

Mr9eee moc pěkná skříň a gratuluju k Noctue 

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Je taková sympatická,ale byl bych z ní ve stresu jakej je to prcek 

Intel i5-3350P@3,7GHz / ASUS P8Z77-V / Patriot Viper 16GB (2x8GB) DDR3 1600 / EVGA GeForce GTX 780 Classified 3GB / Be quiet! Dark Power Pro 10 650W /
Tak hlavně záleží na majiteli ne ? Na hry mám stolní PC a na školu/práci mám ntb. Právě v noci je to nádhera, mám PC pod stolem a když je noc a ono svítí krásně se to světlo roztáhne po podlaze a le díky stolu nesvítí nikomu do očí a tak. takže vlastně mi svítí celá podlaha ale u stolu mám tmu. V PC mám 1 svítící ventilátor a 2x katodové trubky a nesvítí to tak že by se u toho nedalo usnout když má někdo tichounký PC a ještě mu u toho svítí krásně podlaha tak se usíná skvěle. Svítí mi i Klávesnice, a taky když například chi dát něco do PC (flashka....) a mám v místnosti tmu tak se nemůžu trefit, tím mi to osvětlení pomáhá, a hlavně vydím jak to všechno krásně jede
o tom to je. Kdo si koupí Fractalku tak proti němu nic nemám ale mě se líbí když ten PC nějak vypadá.

Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jen se teď stále rozhoduju co a jak
Jestli 670 jestli 660 nebo 660 Ti, ale tak nakonec jsem se dobral k té 660, že to bude taková nejlepší volba pro mě, akorát furt nevím jestli jí brát od Asusu kde je super chlazení, nebo od Evgy kde je zas dobrá záruka nebo od Gigabytu kde je zase super cena ale žádné příslušenství (stejně asi nepotřebné). Gigabyte za cca 4,7K a nebo oc od Asusu za cca 5,2K nebo topka od Asusu za cca 5,5K nevím, nevím
stále nevím... Ale asi skončím u gigabyte a její ceny, ale nevím jak je na tom ten její chladič, aby mi to neurvalo ušiska
.

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Obrázky moji bedýnky najdete v místní galerii (klik na ikonu foťáčku pod avatarem). Počítač jsem stavěl před cca 3-4 lety a stále funguje bez sebemenší chybičky. Jen ho budu muset po roce rozdělat a vyfoukat prach 

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Přihazuju svojí novou krásku Crono Booster MT-19,. Předem se omlouvám za kvalitu, ale foťák na mobilu dělá co se dá. 
Pro mě ač neznámý výrobce casů, tak mile překvapil. Zpracování je opravdu solidní, žádnej papírovej plech. Skříň je těžká úplně nehorázně. Řídil jsem se při výběru i touto recenzí.
Za ty peníze hodnotím jako moc dobrej nákup.
P.S. Né opravdu mi to svícení Petře nevadí, jelikož zaprvý to je příjemný v noci a za druhý stejně spím o patro víš.

Pro mě ač neznámý výrobce casů, tak mile překvapil. Zpracování je opravdu solidní, žádnej papírovej plech. Skříň je těžká úplně nehorázně. Řídil jsem se při výběru i touto recenzí.
Za ty peníze hodnotím jako moc dobrej nákup.

P.S. Né opravdu mi to svícení Petře nevadí, jelikož zaprvý to je příjemný v noci a za druhý stejně spím o patro víš.

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Crono většinou vyrábí nekvalitní zdroje a skříně, ale tohle se jim fakt povedlo
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Povedla povedla. Těch 13,2 kg je i na tomto midi/big tower znát.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.

Tak jsem si zase trošičku hrál 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2806
-
od Zivan