Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ve vířivce 

Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
Aj :)
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Just Fucking Google It!
WTF ???

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
An error occurred, please try again later.

co to je za ko*ota?
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
Gipsy rapper
Foku me 

Mravenci budili Němku, neustále jí zvonili na dveře:
http://www.novinky.cz/koktejl/303732-mr ... dvere.html
http://www.novinky.cz/koktejl/303732-mr ... dvere.html
Asi jsem divnej... ale dlouho jsem se tak nezasmál 
http://www.sport.cz/fotbal/ostatni/clan ... tml#hp-sez
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Čer 2013 19:40) ---
Tak a je to tady Petře22
Dnes bylo v TN jak to bylo. Napadený se prej na útočníka blbě podíval... Vůbec se neznali a nic tomu nepředcházelo... Dostal 5 let podmínku...
Doufám, že by si mu tedy teď pomohl, když už víš jak to bylo
Jen si rejpnu "ZASE SI BYL MOC CHYTREJ" tak si se seknul, to se stane...

http://www.sport.cz/fotbal/ostatni/clan ... tml#hp-sez
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Čer 2013 19:40) ---
akem píše:petr22 píše:Ja bych pockal, az se ukaze jak to bylo doopravdy. Nektere podobne pribehy maji i svou, ve chvili kdy se staly neznamou, pointu. V tomhle pripade mam pocit, ze akce rozhodne nebyla nahodna.
Podobny pripad se stal pred par lety na Karlove moste - 3 chlapci zmlatili jednoho a hodili ho do Vltavy. Byl to kapesni zlodej, verejne mineni velice rychle otocilo.
Jasně počkal by si... a až by se ukázalo, že to byl blázen a zmlátil někoho jen proto, že se na něj blbě podíval, tak by si dělal co? Ať už za tím bylo cokoliv tak by si měl minimálně zavolat policii a né jen tak projít kolem. Ten útok byl hodně brutální a to kopání do hlavy když ji měl opřenou o lavičku už bych hodnotil jako pokus o vraždu... Je jasné, že když nemáš fyzické dispozice k tomu aby si útočníka srovnal, tak se do toho neženeš ale něco by si udělat mohl... né čekat až ho třeba zabije
Pamatuju si, že když sem byl na učňáku tak si mě na ulici když sem rozdával letáky podali 3 cikáni a bylo to jen tak... asi pro jejich záavu... za bílého dne a lidi chodili okolo a nikdo nic neudělal... na 100% sem si jistej, že bych se do toho vložil, tak aby ho nemohl zabít...
Stejně jako nedávno na internetu kolovalo NAHRANÉ video jak jeden škrtí druhého ve výtahu, to byl výkvět hrdinů... snad jen dva nebo tři lidi se pokusili něco udělat...
Ono až jednou budeš v takové situaci, tak určitě pochopíš, že lidi nevědí, zda si to náhodou nezasloužíš :) Přeju Ti aby ses do takové situace nedostal a pokud ano tak aby šel okolo někdo kdo aspoň zvedne telefon a vytočí 158.
Tak a je to tady Petře22
Dnes bylo v TN jak to bylo. Napadený se prej na útočníka blbě podíval... Vůbec se neznali a nic tomu nepředcházelo... Dostal 5 let podmínku...
Doufám, že by si mu tedy teď pomohl, když už víš jak to bylo

Jen si rejpnu "ZASE SI BYL MOC CHYTREJ" tak si se seknul, to se stane...
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
Nejdřív čti spoiler!
Takže vy vypatlanci tohle je emo!
A co na to říká wikina
Akeme na jaké stránce je to s těma cikánama nebo co(výkvět hrdinů...) já jen že si chci přečíst kontext.(a pak napsat vlastní názor
► Zobrazit spoiler
Takže vy vypatlanci tohle je emo!
A co na to říká wikina
Akeme na jaké stránce je to s těma cikánama nebo co(výkvět hrdinů...) já jen že si chci přečíst kontext.(a pak napsat vlastní názor
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”