prohlížeče nefungují
prohlížeče nefungují
Zdravím, mám takový problém, ze dne na den mi přestali fungovat prohlížeče přitom icq, skype fungují normálně. Vždy po restartu notebooku fungují prohližeče bez problémů cca 5 minut, poté stále načítají a načítají, někdy načtou stránku třeba po pul dnu, někdy vůbec, někdy zase hodí hlášku že server neodeslal žádná data, jindy zase že nereagují. Vyjimkou je internet explorer, ten načte stránky pár minutách. Chrome, opera, firefox beznadějně načítaji. Doma máme wifi sou na ni propojené 2 notebooky, ten druhý funguje bez problému. Zkoušel sem to i přes kábl a to samý, 5 minut po restartu vše funguje jak má, potom to začne blbnout. Projel sem notas i ruznýma antivirakama nic to nenajde nikdy. Dá se s tím něco udělat nebo už jen přeinstalovat okna? Díky
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: prohlížeče nefungují
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”