Problémy se SAMOLEDEM jsou dle mého jen nafouklá bublina. Já srovnával svůj displej se známým, který má S3 již rok, tedy do doby, kdy šla na trh a displej svítil naprosto stejně, jako ten můj. Nějaké zhoršení barev je pozorování po mnohem delší době. Navíc je nutné odlišit displej v S3 a třeba v S2. Osobně si nemyslím, že by zrovna tohle byla věc, které by ses měl bát. Pokud mobil za 3 roky prodáš, nemáš šanci si jakéhokoliv vypalování obrazu všimnout. Dnešní mobily si nikdo nekupuje na 5 a více let..
AMOLED jsou omalovánky, ale můžeš si tam nastavit různé profily zobrazení, takže lze ty barvy stáhnout. Mě se ale barevnost dipleje líbí, takže to mám na maximum. IPS displeje vynikají na slunci. Jak se o AMOLEDech píše, že jsou dobře čitelné na slunci, tak tomu nevěř. Na skutečně ostrém sluníčku je to stále bída i při jasu naplno. S tím je nutné počítat. Přesto jsou subjektivně AMOLEDy jedny z nejhezčíš..koukni na foto :-)
Ad. barva - sám mám titanium gray a jsem spokojen. Chtěl jsem modrou, ale tu má každej. Bílá není marná, ale příjde mi spíše pro holky, navíc ta bílá nemá ani perleť či metalízu, takže to nevypadá tak efektně..je to ale jen můj názor.. :-)
High-end mobil do 14k Vyřešeno
Re: High-end mobil do 14k
Líbí se mi :)
A to jsi nakupoval přes Aukro nebo máš nějakej dobrej obchod?
Mrknu se po nějakém, kde by bylo i tvoje barevné provedení. Teď jsem bohužel v práci, to by mi dali :))
A to jsi nakupoval přes Aukro nebo máš nějakej dobrej obchod?
Mrknu se po nějakém, kde by bylo i tvoje barevné provedení. Teď jsem bohužel v práci, to by mi dali :))
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
MP: Samsung Galaxy S7 Edge
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Koupil jsem ho na Aukru od člověka, co prodává poměrně dost mobilů a má dobrý hodnocení. Byla to funglovka z 15.4.13 od T-Mobile..dnes už S3 klesla, takže se dá sehnat za hodně dobrou cenu.. :-)
Pěkná barva mobilu, takovou hnědou nemá každý a není "ohraná" jako černá, která je skoro všude. :)
Vzal bych iPhone 5 , "loupe" se pouze černá varianta a to proto že je ten hliník obarvený na černo tak se ta barva prostě lehko seškrábe, ale pokud si koupíš bílou variantu tak se těmhle problémům vyhneš, mám iPad 4 a nikdy se mi nestalo že by se mi iPad zasekl prostě je to svižný a vyladěný systém.
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Carny: on psal, ze je hracicka, pro technoidy iphone rozhodne neni.
Dnes je toho na vyber hodne no:-). Osahej si to v obchode. Co se tyka SW podpory je jasne, ze tam vedou telefony nexus, ale pro tebe, zvlast, pokud pujdes do custom rom, to nemusi mit velkou vahu
Dnes je toho na vyber hodne no:-). Osahej si to v obchode. Co se tyka SW podpory je jasne, ze tam vedou telefony nexus, ale pro tebe, zvlast, pokud pujdes do custom rom, to nemusi mit velkou vahu
Hracicka jsem byl hlavne driv :) Ale co jsem tak narychlo koukal,tak bilou verzi do 14k jsem stejne nevidel...
Stejne nechapu tu cenu pri tech parametrech :)
Stejne nechapu tu cenu pri tech parametrech :)
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
Jerry: ja to chapu, lidi jsou ochotni to za tu cenu kupovat:-)
Ale na druhou stranu, vyladenejsi system (i jako koncept) neni. Tam vse funguje jak ma, a pro technicky mene zdatne lidi je to v oblasti smartphonu v podstate jedina dobra volba
Ale na druhou stranu, vyladenejsi system (i jako koncept) neni. Tam vse funguje jak ma, a pro technicky mene zdatne lidi je to v oblasti smartphonu v podstate jedina dobra volba
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přesně tak - pro technicky méně zdatné lidi. Kdo však není trouba, toho musí iPhone za chvíli nudit. Sám jsem jej zkoušel a byl do týdne znovu na Aukru. Kdo má doma Maca, iPada a třeba Time Machine, tak tam je to logická volba. Kdo chce mít vysoce multimediální zařízení s možností mnoha úprav, ten půjde k Androidu.
Btw. nemám hnědou, ale spíše takovou ocelovou šedou.. :-)
Btw. nemám hnědou, ale spíše takovou ocelovou šedou.. :-)
Aha, ale vypadá jako hnědá. I kdyby to hnědá byla, tak je to bezva.
A na co cpát do iPhonu víc jader, když to nepotřebuje ?
Poslední dobou mi to všechno připomíná čím víc jader v telefonu, tím víc Adidas, už jsou tu první osmijádra, co nás čeká potom?
Poslední dobou mi to všechno připomíná čím víc jader v telefonu, tím víc Adidas, už jsou tu první osmijádra, co nás čeká potom?
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Carny: souhlasim
Tomina: presne muj nazor!
Jinak, samozrejme neznamema, ma iphone=je tupec, pozor, to vubec ne!! Proste jsou lidi, co se s tim nechcou srat, tak si koupi ho. Ale zase je pravda, a vidim to na ruznych jednanich, ze iphone ma kazdy chujsky manazer, ktery proste nevi, tak na iphone, bo je to "in":-)
Kdybych chtel tel, co bude fungovat na 100%, a to uz se opakuji, a mozna na to jednou dojde, budu chtit iphone, mi je hodne symoaticky. Nyni mam ale nexus4
Tomina: presne muj nazor!
Jinak, samozrejme neznamema, ma iphone=je tupec, pozor, to vubec ne!! Proste jsou lidi, co se s tim nechcou srat, tak si koupi ho. Ale zase je pravda, a vidim to na ruznych jednanich, ze iphone ma kazdy chujsky manazer, ktery proste nevi, tak na iphone, bo je to "in":-)
Kdybych chtel tel, co bude fungovat na 100%, a to uz se opakuji, a mozna na to jednou dojde, budu chtit iphone, mi je hodne symoaticky. Nyni mam ale nexus4
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
High-end Gaming PC do 70K Příloha(y)
od Punchmade » 18 led 2025 21:13 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 2411
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
19 led 2025 11:33
-
-
- 2
- 2155
-
od mk2442
29 pro 2024 23:56
-
- 1
- 2528
-
od petr22
19 srp 2024 13:38
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4165
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2003
-