Při každém spuštění windowsů mi vyskočí okénko wssetup.exe Vyřešeno
Při každém spuštění windowsů mi vyskočí okénko wssetup.exe
Dobrý den, při každém spuštění windowsů mi vyskočí okénko jestli chci povolit tuto operaci. pokaždé dám ne ale už mě to nebaví a hlavně se bojím jestli to není vir. musím se přiznat, že jsem si od posledního zakoupení nodu nedokoupila prodloužení licence a tak mám jenom microsoft esential asi blbý, že? až budou peníze koupím. doufám, že jsem svůj dotaz nezadala do špatného "šuplíčku". Můžete mi prosím někdo pomoci? Ocením každou radu a jsem ochotná se i adekvátně revanžovat, protože jsem si přečetla, že tu dokážete velmi ale velmi dobře poradit. děkuji moc KamilaS
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 08 čer 2013 19:39, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Jsem Lama ale jsem snaživá : D
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: wssetup.exe
Dej sem log z HJT (návod v podpisu)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
asi jsem blb všech blbců ale nešel mi zkopírovat ten log tak jsem dala printscreen a je to ve třech .png Strašně se omlouvám pokud mi i nadále budete chtít pomoct tak jsem to dala do přílohy obrázky jdou přesně za sebou rádek po řádku a v posledním jsou zaškrtnuty jen dva řádky, které se do obrazovky nevešly. děkuju moc
- Přílohy
-
- HJT LOG.zip
- (1.98 MiB) Staženo 61 x
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V pořádku. Stačí jen zkopírovat obsah toho logu. Kliknout do toho textového souboru, dát CTRL + A a pak CTRL + C a sem jako odpověď CTRL + V
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Označit celý text logu, pak stisk tlačítka levého Ctrl a zároveň tlačítka c. Pak vložit do tématu stiskem opět levého Ctrl a zároveň tlačítka v a je to.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
HJT přístup odepřen
tak asi vím proč mi to nejde zkopírovat protože mi to odpírá přístup resp. "For some reason your system denied write access to the Hosts file. If any hijacked domains are in this file Hijack this may NOT be able to fix this. If that happens, you need to edit the file yourself. To this, click start run and type: notepad: C/windows/system32/drivers/etc/hosts. atd. Vůbec tomu nerozumím jen, že mám vytvořit nějakou složku a pak reboot..omlouvám se fakt nevím, děkuji
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Spouštíš HJT pravým klikem -> spustit jako správce? Pokud ne, zkus.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
já jsem správce nebo si to aspon myslim protože je to můj pc a když levým tl. zkouším něco jako "spoustit jako správce" tak to tam není, děkuji
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když klikáš levým tlačítkem? Buď klikáš špatně nebo si pleteš strany :)
Musíš tak klikat přímo na spustitelný soubor, ne zástupce
Musíš tak klikat přímo na spustitelný soubor, ne zástupce
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
log hjt
takže jsem klikala správně jen jsem to blbě napsala, tzn. pravým. nikde nic, žádný správce nebo tak něco, takže už opravdu nevím ale proč se někdo z vás nekoukne do té přílohy tam ten log je akorát v png? já četla že wssetup.exe není závadný nebo se domníváte , že mám tak zavirovaný pc, že by otevření té přílohy poškodilo Váš? děkuji už nevím co dělat když ani nezkopíruju log
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Žbeky píše:Musíš tak klikat přímo na spustitelný soubor, ne zástupce
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”