16 GB je sakra malo. Kdyz si vezmeš, ze lepsi hry maji klidne 500 MB. Nacpes hudbu, knihy, aplikace a 16 GB nestaci a nerozsiris. 32 GB rozhodne doporučuji zvazit.
Mam taky Apple i Android veci, ale jsou zařízení, kde bych ani jeden system nechtel. Treba na tablet urcite iOS a na mobil Android. S mobilem si rad hraju, tablet na praci... notebook MacOS jak vysity. Stolni PC klasicky Win 7. Co se tyka iOS a iP, tak jsem mel vsechny a neuchvatily. Vzdycky sly po par mesicich pryc... na mobilu mi iOS opravdu vadil. Na mobilu jsem si chtel nastavovat všechno a hrat si s nastavením a prozkoumat moznosti. Na iOS to bez JB proste slusne nejde... a seka se sem tam bohuzel i iOS.
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Samsung GALAXY S4 vs Apple iPhone 5
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Samsung GALAXY S4 vs Apple iPhone 5
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- já osobně vlastním 16gb verzi a pro mě je to dostatečné- hudba 700MB, Galerie 100Mb, Hry 300Mb, zbytek aplikací 550Mb (FB, Twitter, Insta, Google,..)
Na iCloudu mám zabraný 2Gb stím, že tam je záloha i iPadu. Jinak REÁLNÁ PAMĚT: 13,6GB, ale jak jsem řekl mě to naprosto stačí.
- Druhou otázku, nevím jestli jsem pochopil tak jak bych měl, ale s aplikacemi problém rozhodně není, jedině sčím bude problém je FlashPlayer, protože Apple nemá smlovu s firmou Adobe, tudíž pokud není aplikace v Appstore, přes prohlížeč se na požadovanou stránku který Adobe vyžaduje nedostanete (myslím tím třeba Flashové hry), jinak jak je to s příslušenstvím.. No já osobně mám okolo sebe tři lidi co vlastní nějaký Apple produkt, takže není problém si něco popůjčovat, ale co se týče zakoupení tak Apple je velice rozšířený a není problém si příslušenství koupit a propojit sčím koliv.
- Zasekávání, co se týče menu, najíždění do zpráv nebo zapínání Safari apod. Tak se mi iPhone ještě nezasekl, ovšem pokud by jsme přešli třeba ke hře Real Racing tak tam už se to občas drbne, ale není to ni co by vám mělo dělat problém, přeci jen hra je graficky velice náročná a má necelý 4gb. Takže telefon opravdu funguje jak má a nelaguje se.
- S fotoaparátem bych u mý 4S byl celkem spokojený, ovšem zaostřit něco hodně, hodně zblízka je téměř nemožné (ale nemyslím, že je to problém jen iPhonu), přední fotoaparát mě mile překvapil, tam je kvalita za dobrého světla celkem super takže fotoaparát- 2 (hodnocení jako ve škole)
A kamera je naprosto úžasná tam není co řešit, jediný problém může být to, že nejde přibližovat a za to dávám jeden bod dolu, takže 1-
Telefon, který fotí na stejné nebo lepší kvalitě ti neřeknu, protože to moc nezkoumám, můžu jen říct že Huawei Honor2 je o dost horší.
- Odolnost, takhle, když jsem tam ještě neměl fólie tak mi spadnul z výšky pasu na dlaždice a nestalo se vůbec nic až na to, že mi spadnul špatně na hliníkovou stranu a tam se lehounce odřel, musel jsem telefon hodně zkoumat, abych si toho všiml. Teď mám na telefonu fólie- Invisible shield HD a jsem naprosto spokojený, viditelnost super, ochrana proti zeškrabání, navíc ty rejhy se ,,samy opravujou" prostě se mi tam udělá já to přeleštím a zmizne (ale musí být jen povrchová), já si na telefon dávam veliký pozor, mám ho od vydání na Český trh a spadnul mi 2x od pasu- bez známky poškození. Koupil jsem si okolo i Bumper, nosím jen do práce o víkendech, kamarád ho, ale má také a když mu spadl iPhone z eskalátoru a kutálel se mezi lidmy až dolů, tak telefon bez sebemenšího poškození jen Bumper prasknul. Když už jsme u toho kamaráda tak ten má bílej model iPhone 4, měl ho v obale máchnul rukou- telefon vylítl, proletěl se tak 2metry a přežil, jen odrápanej hliník jinak v pohodě- ale je to náhoda.
- Vyloženě mi vadí asi jen to, že ho stále nemá moc lidí, takže nevyužiju FaceTime (hovory a SMS zdarma mezi Apple zařízením), ale to není chyba telefonu.
A dlouho jsem si musel zvykat na iTunes, naučit se vtom je věda, ale po čase si zvyknete. Možná ještě to, že hodně App, který jsou na Androidu Free, jsou tady za Peníze.
Na iCloudu mám zabraný 2Gb stím, že tam je záloha i iPadu. Jinak REÁLNÁ PAMĚT: 13,6GB, ale jak jsem řekl mě to naprosto stačí.
- Druhou otázku, nevím jestli jsem pochopil tak jak bych měl, ale s aplikacemi problém rozhodně není, jedině sčím bude problém je FlashPlayer, protože Apple nemá smlovu s firmou Adobe, tudíž pokud není aplikace v Appstore, přes prohlížeč se na požadovanou stránku který Adobe vyžaduje nedostanete (myslím tím třeba Flashové hry), jinak jak je to s příslušenstvím.. No já osobně mám okolo sebe tři lidi co vlastní nějaký Apple produkt, takže není problém si něco popůjčovat, ale co se týče zakoupení tak Apple je velice rozšířený a není problém si příslušenství koupit a propojit sčím koliv.
- Zasekávání, co se týče menu, najíždění do zpráv nebo zapínání Safari apod. Tak se mi iPhone ještě nezasekl, ovšem pokud by jsme přešli třeba ke hře Real Racing tak tam už se to občas drbne, ale není to ni co by vám mělo dělat problém, přeci jen hra je graficky velice náročná a má necelý 4gb. Takže telefon opravdu funguje jak má a nelaguje se.
- S fotoaparátem bych u mý 4S byl celkem spokojený, ovšem zaostřit něco hodně, hodně zblízka je téměř nemožné (ale nemyslím, že je to problém jen iPhonu), přední fotoaparát mě mile překvapil, tam je kvalita za dobrého světla celkem super takže fotoaparát- 2 (hodnocení jako ve škole)
A kamera je naprosto úžasná tam není co řešit, jediný problém může být to, že nejde přibližovat a za to dávám jeden bod dolu, takže 1-
Telefon, který fotí na stejné nebo lepší kvalitě ti neřeknu, protože to moc nezkoumám, můžu jen říct že Huawei Honor2 je o dost horší.
- Odolnost, takhle, když jsem tam ještě neměl fólie tak mi spadnul z výšky pasu na dlaždice a nestalo se vůbec nic až na to, že mi spadnul špatně na hliníkovou stranu a tam se lehounce odřel, musel jsem telefon hodně zkoumat, abych si toho všiml. Teď mám na telefonu fólie- Invisible shield HD a jsem naprosto spokojený, viditelnost super, ochrana proti zeškrabání, navíc ty rejhy se ,,samy opravujou" prostě se mi tam udělá já to přeleštím a zmizne (ale musí být jen povrchová), já si na telefon dávam veliký pozor, mám ho od vydání na Český trh a spadnul mi 2x od pasu- bez známky poškození. Koupil jsem si okolo i Bumper, nosím jen do práce o víkendech, kamarád ho, ale má také a když mu spadl iPhone z eskalátoru a kutálel se mezi lidmy až dolů, tak telefon bez sebemenšího poškození jen Bumper prasknul. Když už jsme u toho kamaráda tak ten má bílej model iPhone 4, měl ho v obale máchnul rukou- telefon vylítl, proletěl se tak 2metry a přežil, jen odrápanej hliník jinak v pohodě- ale je to náhoda.
- Vyloženě mi vadí asi jen to, že ho stále nemá moc lidí, takže nevyužiju FaceTime (hovory a SMS zdarma mezi Apple zařízením), ale to není chyba telefonu.
A dlouho jsem si musel zvykat na iTunes, naučit se vtom je věda, ale po čase si zvyknete. Možná ještě to, že hodně App, který jsou na Androidu Free, jsou tady za Peníze.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 11 Pro 64GB Green
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
No kdyz pouzivas zkrypleny formát MP3, tak se nemuzes divit, ze mas jen 700 MB hudby. Mas pouzivat flac
ten umi Apple moc dobre a s kvalitnimi sluchatky je to uplne jiny poslech

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hudbu mám zakoupenou z iTunes, moc tam toho neposlouchám, jen občas něco ve škole, měl jsem Beats Studio, takže sluchátka jsem kvalitní měl, ale nevyužívám je, tak jsem to prodal. Hudba mi prostě zabírá málo.
Nevím co všechno uživatel bude v telefonu mít nebo nebude, kdybych věděl, že 32Gb využiju, jdu do nich, není to nic proti ničemu. :)
Nevím co všechno uživatel bude v telefonu mít nebo nebude, kdybych věděl, že 32Gb využiju, jdu do nich, není to nic proti ničemu. :)
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 11 Pro 64GB Green
Pro mě jednoznačně S4 :-)
Měníme rok, měníme sny, měníme touhy,měníme názory, měníme požadavky na výkupné. Měníme partnerky, měníme auta, měníme zásobníky, náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás.
PB EasyNote LS44HR
Intel Pentium B950 - 2,10Ghz
AMD Radeon HD 6470M 1GB VRAM
4GB RAM DDR3
PB EasyNote LS44HR
Intel Pentium B950 - 2,10Ghz
AMD Radeon HD 6470M 1GB VRAM
4GB RAM DDR3
- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já si rád hraju s telefonem, takže S4, která dostane Google edici, takže půjde buď neofiko přeflashovat na čistý android, nebo se Samsung pochlapí a bude dodávat i pro stávající S4 čistý systém.
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ach jo, pokud se tu srovnává Android ve stylu XPERIA X8, tak se není čemu divit, že se to seká. Zde se ale bavíme o vlajkových lodích. Sám mám tu loňskou - S3 a ten mobil nezná zásek, nezná lag, ani něco jiného. Vše je plynulé, veškeré hry v Play Store bez záseku. Byť je to rok starý model, tak je to stále slušná pecka, které iPhone nesahá ani po kotníky. Sám osobně jsem vyzkoušel všechny mobilní platformy. Pokud nejsi ovce, či trotl, doporučím ti S4, protože je to HW-ově i SW-ově špička - prostě mobil bez kompromisů. iPhone 5 je v dané ceně výsměch pro každého poctivě pracujícího člověka. Ale je to jen můj názor :-)
Btw. Beatsy a kvalitní poslech? OMFG!!
Btw. Beatsy a kvalitní poslech? OMFG!!

Tomina: ja osobne se nebavil o nejakych zasecich ve hrach, to je mi uplne jedno, ns kompu to resim, tu ne. Jako Tegru to nema no. Ale vyhoda iPhone je jinde, viz vyse.
Pokud neni papirove zalozeny (ze to musi mit 30 jader), tak mu iphone vadit nebude.
Jako ruku na srdce, Android opravdu neni stabilni system, uz z principu byt zatim nemuze
Mam Nexus4, iPhone nechci!
Ani bych nechtel S3/S4, to je jak z cinskeho hrackarstvi
Proboha, a kdo je to poctive pracujici clovek??:-O
Pokud neni papirove zalozeny (ze to musi mit 30 jader), tak mu iphone vadit nebude.
Jako ruku na srdce, Android opravdu neni stabilni system, uz z principu byt zatim nemuze
Mam Nexus4, iPhone nechci!
Ani bych nechtel S3/S4, to je jak z cinskeho hrackarstvi
Proboha, a kdo je to poctive pracujici clovek??:-O
Říkám to stále podívejte se na HTC One
Tak som to zaslal z founa.
Tak som to zaslal z founa.
ZD: Asus ROG Strix Z270F Gaming
Procesor: Intel Core i5 6600K
Grafika: Asus Dual RX460 O2G
RAM: Corsair Vengeance LED 2x8GB DDR4 3000MHz CL15
Zdroj: ECO+ 85 700w
Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl
Procesor: Intel Core i5 6600K
Grafika: Asus Dual RX460 O2G
RAM: Corsair Vengeance LED 2x8GB DDR4 3000MHz CL15
Zdroj: ECO+ 85 700w
Case: Fractal Design Define R4 Black Pearl
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
dvorakj píše:Jako ruku na srdce, Android opravdu neni stabilni system, uz z principu byt zatim nemuze
No ani iOS není zrovna vrchol stability... Měl jsem všechny iP a padaly tam aplikace úplně stejně jako na Androidu (možná jen v menší míře) a sem tam zásek mezi přechodem obrazovek či rolování byl taky... iP má oproti Androidu udělanou jinak tu animaci přechodu, aby to vypadalo plynuleji (světe div se, ale mají taky na to patent

Nejdůležitější ale je, jaký pocit z toho mobilu budeš mít ty. Proto vyraž do obchodu a zkoušej a zkoušej... Pak se rozhodni. Ani jedním telefonem neuděláš chybu. A to HTC bych taky zvážil

- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak diskuze se stáčí hodně prapodivným směrem. Kdo je poctivě pracující člověk? Tak třeba já a navíc jsem i natolik rozumný, že při porovnání dnes již starého modelu iPhonu 5 (koncem léta příjde 5S) a Galaxy S4 je jasné, kdo je vítěz. Ale chápu, někdo nechce velké FullHD displeje a 4-jádrové procesory. Běžný uživatel toto nevyužije. Sám se ovšem řadím do sorty lidí, kteří rádi ždímají maximum nejen ze svého dektopu, ale i smartphonu.
Jsem rád za to, co napsal kolega výše, protože iPhone jsem vyzkoušel také a appky prostě zamrzávaly. Nikdo mi to ale nevěřil, protože iPhone je prostě nejodladěnější... :-))
Jinak, dvorakj se tu obul do zpracování - nebudu zde psát, proč je plast lepší, než kov - to odhadne asi každý. Jen doporučím si otevřít YouTube a zkusit si najít videa znázorňující stav eloxovaného hliníku po několika dnech používání. To mi příjde u mobilu za 20 tyček docela průser. A radu - kup si bílou variantu vážně neberu.. :-)
Vzhledem k tomu, že nechci aby se tu strhl flame Android vs iOS, nebudu již toto vlákno komentovat. Přidávám se k ostatním - nejlepší bude zajít do obchodu a ošahat si to.. :-)
Jsem rád za to, co napsal kolega výše, protože iPhone jsem vyzkoušel také a appky prostě zamrzávaly. Nikdo mi to ale nevěřil, protože iPhone je prostě nejodladěnější... :-))
Jinak, dvorakj se tu obul do zpracování - nebudu zde psát, proč je plast lepší, než kov - to odhadne asi každý. Jen doporučím si otevřít YouTube a zkusit si najít videa znázorňující stav eloxovaného hliníku po několika dnech používání. To mi příjde u mobilu za 20 tyček docela průser. A radu - kup si bílou variantu vážně neberu.. :-)
Vzhledem k tomu, že nechci aby se tu strhl flame Android vs iOS, nebudu již toto vlákno komentovat. Přidávám se k ostatním - nejlepší bude zajít do obchodu a ošahat si to.. :-)
Apple má podle mě dvě mínus, a to jsou: 1.Bluetooth má jen mezi sebou. 2. Nemá možnost paměťové karty. Sám vlastním iPad a iPhone 4S 16Gb a mám tam asi takových 30 her, písničky a několik aplikací, bohatě mě to stačí a mám ještě 7Gb volného místa. I pro velké hráče to stačí :)
Za mě vyhrává iPhone 5 jednoduchostí, rychlostí a svým provedením, samozřejmě když si chceš upravovat svůj mobil (třeba animovanou tapetou, animovaným otáčením stránek plochy a animovaným odemčením), tak stačí nainstalovat Cydii (jailbreak pro iDevices a dělá se už i na Android).
S4 je podle mě velká placka a nemůžeš ho ovládat jednou rukou.
Za mě vyhrává iPhone 5 jednoduchostí, rychlostí a svým provedením, samozřejmě když si chceš upravovat svůj mobil (třeba animovanou tapetou, animovaným otáčením stránek plochy a animovaným odemčením), tak stačí nainstalovat Cydii (jailbreak pro iDevices a dělá se už i na Android).
S4 je podle mě velká placka a nemůžeš ho ovládat jednou rukou.
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
iPhone 4K/60FPS na Samsung A55/56
od AirCrew » 03 bře 2025 16:46 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4