Čau! Mám problém s netbookem (Packard Bell Dot S), že když zaklapnu netbook a po chvilce (minuta až dvě) ho otevřu, tak nejede internet. Dělá mi to od koupě netbooku a už mě to neskutečně se*e...
Proto bych chtěl aktualizovat internetové ovladače. Poradíte mě jaké? Připojení mám normálně přes drát.
Tyto ovladače mám nainstalované (v příloze).
Aktualizace internetových ovladačů
Aktualizace internetových ovladačů
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
-
- Pohlaví:
Re: Aktualizace internetových ovladačů
Máš nejspíš špatný ovladač. Realtek je jen pro Wifi na XPéčkách. Jinak na LAN jen Atheros - viz odkaz BS.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Co mám dělat na tom odkazu?
Žádné ovladače od Atherosu nainstalované nemám.
Žádné ovladače od Atherosu nainstalované nemám.
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Hledat ovladač
Ale vážně: Po otevření odkazu zvolíš Czech Republic, na další stránce vpravo nahoře Podpora, na další Centrum pro stahování, chvilku počkáš a pak jen odklikáš v tabulce Netbook - dot - dot s - vybereš Tvůj OS. Vyjede Ti po chvilce dole (sjet kolečkem myši) seznam ovladačů, pro LAN je tam jen Atheros, zkus ho nainstalovat a vyzkoušet.

Ale vážně: Po otevření odkazu zvolíš Czech Republic, na další stránce vpravo nahoře Podpora, na další Centrum pro stahování, chvilku počkáš a pak jen odklikáš v tabulce Netbook - dot - dot s - vybereš Tvůj OS. Vyjede Ti po chvilce dole (sjet kolečkem myši) seznam ovladačů, pro LAN je tam jen Atheros, zkus ho nainstalovat a vyzkoušet.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Už víc lidí tady na fóru mělo tenhle problém a 'čirou náhodou' měli všichni Packard Bell. A myslím si, že se to nikde nevyřešilo.
DOPLNĚNÍ - theady
viewtopic.php?f=3&t=107309&p=817027
viewtopic.php?f=3&t=107585&p=819786 - koukám, že je i stejný autor.
DOPLNĚNÍ - theady
viewtopic.php?f=3&t=107309&p=817027
viewtopic.php?f=3&t=107585&p=819786 - koukám, že je i stejný autor.
Naposledy upravil(a) _vcn dne 09 čer 2013 12:33, celkem upraveno 2 x.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
2vcn: Nestraš a když, tak uveď konkrétní vlákna 

Tak stáhl jsem ten LAN driver od Atherosu. Spustil jsem instalačku a napíše to error: Installer cant find atheros AR81Family ethernet controller on your system.
Myslím že je to samotný update LAN driveru a já žádný LAN driver od atherosu nemám, tak proto asi...
Myslím že je to samotný update LAN driveru a já žádný LAN driver od atherosu nemám, tak proto asi...
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Pak nejsou v pořádku oficiální stránky Packard Bell a s tím já bohužel nic neudělám. Je mi líto, že jsem Ti nepomohl.
Ony jsou v pořádku, jenže tam jsou jen upgrady softwarů, takže bych potřeboval stáhnout nejdřív plnou instalaci, a pak nainstalovat ten upgrade z packard bellu...
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Nechci s Tebou polemizovat, ale ten driver je tam kompletní, ne aktualizace, a pokud to nefunguje, něco není v pořádku!
Takže reklamovat? Těch 6K za takovej netbook na kterým nejede ani pomalu net bych chtěl zpátky...-_-
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3228
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
18 led 2025 15:21
-
-
- 4
- 3329
-
od kecalek
28 srp 2024 19:35
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 4202
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-
-
-
Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651
od mmmartin » 06 úno 2025 15:29 » v Windows 11, 10, 8... - 14
- 10479
-
od mmmartin
21 úno 2025 17:21
-
-
-
help, aktualizace BIOSu z FC - FE nebo FFc, B550 Gaming X (V2 rev. 1.3) Příloha(y)
od blatantq » 05 led 2025 14:33 » v Vše ostatní (sw) - 4
- 2721
-
od kecalek
05 led 2025 16:38
-