Měnil jsem disk, už 2× byl přehrávanej systém kvůli všemožnejm blbostem.. Ale teď s problémům.. Je neuvěřitelně pomalej a všechny komponenty jako by se v tom vařily... Přiložím foto s teplotou.. Asi před měsícem jsem ho dával čistit- na tejden to pomohlo, potom už to bylo téměř to samí.. Další problém je, že mi nejde udělat obnova systému a čas od času to hodí modrou obrazovku-modrá smrt.. Nemůže to být tím, že by zas odešel HDD ?
Na obrázku je nějakejch 70, ale bejvá to i 85, jednou jsem naměřil i 90,a le to už tam na tom bratr hrál několik her najednou a on to samozřejmě nevypíná, takže při mejch 2GB ram je to problém.. :( KOukal jsem, že je tma druhej slot, ale nějak jsem nenašel jak se jmenuje

Nevíte někdo, jak zmenšit teplotu komponentů, popřípadě nějaké vychytávky, které yb zlepšili výkon ? Hry hraju akorát WOt, příležitostně ostatní.. Ale na tom WOT mám nějakejch 20 FPS, když to jde dobře... V lese třeba 5 a to jedu na nejnižší možný nastavení a ve full screenu.. Díky za odpovědi :)