Sestavené pc
Sestavené pc
Chci se zeptat jak je na tom tohle PC . Jestli je dobré jestli to pojede v pohodě.
PSP
PS2
Samsung Galaxy Y
Nintendo Wii
PS2
Samsung Galaxy Y
Nintendo Wii
Re: Sestavené pc
Pameti bych dal Kingston, zdroj Seasonic, desku MSI a kdyz misto te I7 das Xeona, usetris 2500 Kc a budes mit skoro stejny procesor.
Ty tri pridavne karty budou pouzivane k cemu?
Ty tri pridavne karty budou pouzivane k cemu?
Naposledy upravil(a) petr22 dne 09 čer 2013 20:13, celkem upraveno 1 x.
Jestli má sloužit PC na hry tak to co jsi si setavil je jeden hodně veliký omyl.
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
a jak by to teda mělo bejt ?? co bych měl změnit
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Čer 2013 20:15) ---
Tu síťovku mám taky vyhodit?
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Čer 2013 20:15) ---
Tu síťovku mám taky vyhodit?
PSP
PS2
Samsung Galaxy Y
Nintendo Wii
PS2
Samsung Galaxy Y
Nintendo Wii
Kolik máš rozpočet?
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Nech si tu sestavu sestavit tady. To, co jsi posládal, je fakt úplně mimo!
Všechny ty karty jsou zbytečný (vše je integrovaný na desce), grafika příšerná, hroznej zdroj, nevhodná deska pod i7, ...
Napiš, co požaduješ (OS, monitor, ...) a za kolik peněz.
Všechny ty karty jsou zbytečný (vše je integrovaný na desce), grafika příšerná, hroznej zdroj, nevhodná deska pod i7, ...
Napiš, co požaduješ (OS, monitor, ...) a za kolik peněz.
Naposledy upravil(a) _vcn dne 09 čer 2013 20:18, celkem upraveno 1 x.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Ty pridavne karty potrebujes pouze v pripade, ze ti nestaci to co je na desce.
Tedy pokud budes potrebovat vic nez jednu sitovou kartu a vic USB portu nez tech 10 nebo kolik jich tam je.
Tedy pokud budes potrebovat vic nez jednu sitovou kartu a vic USB portu nez tech 10 nebo kolik jich tam je.
Ta tvoje sestava mi dala nějakých 18 Tisíc, tady máš maličko přes, jestli by to vadilo tak napiš, něco zlevníme. http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... S7011Z2M01
BTW. Stavěl jsem na Haswellu protože počítám s tím že ho chceš, když si ho tam dáváš.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Čer 2013 20:27) ---
Tomiuk : Celkově to chce překopat, dávat do sestavy za 18K i7 je blbost, deska nejlevnější za litr, špatnej zdroj i skříň, prostě PC musí mít každou komponentu kvalitní, né že dáš procík za 7K a k němu desku za litr..
BTW. Stavěl jsem na Haswellu protože počítám s tím že ho chceš, když si ho tam dáváš.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Čer 2013 20:27) ---
Tomiuk : Celkově to chce překopat, dávat do sestavy za 18K i7 je blbost, deska nejlevnější za litr, špatnej zdroj i skříň, prostě PC musí mít každou komponentu kvalitní, né že dáš procík za 7K a k němu desku za litr..
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
To jak sis to složil ty je uplně "nonsence" naco tam mas grafiku za 2k a k tomu procak za 7k, to same se zakladní deskou, je zbytečně mít procesor high end a nejakou low end grafiku a zakladovku, usetri na procesoru a dej si tam lepsi grafiku, a nejdriv nez si to koupis si nekde precti recenze o danych komponentech, na pctuningu najdes ruzny recenze od ruznyh her kde testuji ruzne grafiky i procesory....., ramky jsou docela předraženy ramky ja kupoval od kingstonu s vyšši frekvenci 8gb za 1k, rozhodně bych vzal jiny zdroj, taktež si muzes na netu procist ruzne recenze kde ti reknou ktere komponenty maji nejlepsi pomer cena/vykon atd... trosku mi prijde ze si to daval dohromady podle toho jak co vypada a ne jak co funguje.
Naposledy upravil(a) adam1 dne 09 čer 2013 20:34, celkem upraveno 1 x.
Vyměn grafiku a místo haswell i7 tam dej i5 Ivy Bridge... ušetříš tam 2k a za ty 2k plus si vem Radeonku 7790 nebo když někde seženeš Radeonku 7850 :)
PC:
Motherboard: ASUS H110M-K
CPU: Intel Pentium G4400
GPU: AMD RX 460 4GB GGDR5
RAM: 8GB DDR4
Motherboard: ASUS H110M-K
CPU: Intel Pentium G4400
GPU: AMD RX 460 4GB GGDR5
RAM: 8GB DDR4
Urcite to ma byt PC primarne na hry? Ja jen ze uz zase vidim grafiku drazsi nez procesor.....
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”