Nefunkcni WIFI - pravdepodobne chyba ve Windows?

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Mr.Voza
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Nefunkcni WIFI - pravdepodobne chyba ve Windows?

Příspěvekod Mr.Voza » 10 čer 2013 18:31

Ahoj vsem,

mam problem s WIFI v pracovnim notebooku Acer Extensa 5635ZG. Do nedavna fungovala, ale pak jsem preinstaloval Windows, protoze uz to chtelo. Nainstaloval jsem do nej vsechny drivery a vsechny pracovni sracky, ktery potrebuju (zabralo me to v praci 3 dny casu) a pak jsem zjistil, ze me nefunguje WIFI. Pred reinstalem i po nem normalne fungovala. Pak jsem ji ale jednou vypnul tim tlacitkem, co je nad klavesnici a od ty doby nejde zapnout. Kdyz to tlacitko zmacknu, tak kontrolka na nem jenom problikne a WIFI se stejne nezapne - normalne ma po zmacknuti svitit, ze je WIFI zapla, nebo zhasnout, kdyz WIFI vypnu. Zkousel jsem preinstalovat ovladace, ruzny verze ovladacu, jinyho spravce WIFI pripojeni ve Windows. Taky jsem si zkusil pujcit WIFI ze stejnyho notebooku od kolegy a jeho WIFI se chova u me v notebooku stejne nefunkcne a moje WIFI u nej normalne jede - tim padem vylucuju vadnou WIFI. Protoze se me to z pochopitelnejch duvodu nechce znova reinstalovat, vyhrabal jsem ze staryho haraburdi externi WIFI do USB, nainstaloval jsem k ni drivery, ale stejne to nefunguje - chova se to tak, ze kdyz dam vyhledat WIFI site, tak to napise, ze zadny nejsou v dozsahu, coz je samozrejme blbost.

Z vyse uvedenyho me vyplyva jako jedina moznost, ze je neco spatne ve Windows, ale nevim co a uz jsem bezradnej. Treba nejaka sluzba, ktera ma bezet na pozadi a obstaravat spravu WIFI siti? Nebo neco podobnyho? Nenapada vas neco? Treba nejakej log, kdybych sem treba hodil, nedokazal by nekdo vycist co muze bejt spatne? Reinstal nechavam az jako posledni moznost, ke ktery se z casovejch duvodu v nejblizsi dobe nedostanu. Jeste dodam info, ze mam Win XP Pro.

Reklama
strangereu
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Re: Nefunkcni WIFI - pravdepodobne chyba ve Windows?

Příspěvekod strangereu » 10 čer 2013 18:38

Zkoušel jsi nejnovější verze ovladačů ?
http://screenshare.cz/

VaclavCZ
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod VaclavCZ » 10 čer 2013 18:40

Jakej máš Windows? Teď???

als
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod als » 10 čer 2013 19:12

VaclavCZ píše:Jakej máš Windows? Teď???

precti si poradne jeho prvni prispevek a pak si zajdi za roh dat par facek :evil:

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 10 čer 2013 20:23

Mr.Voza píše:Treba nejaka sluzba, ktera ma bezet na pozadi a obstaravat spravu WIFI siti?

V XP je to 'Automatická konfigurace bezdrátových zařízení', ale ta je po instalaci v defaultu zapnuta.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Wordstar14
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Wordstar14 » 10 čer 2013 22:42

Prostriedky maticnej dosky si zrejme zabudol nainstalovat.
Mozno to bude zniet divne, ale to tlacidlo potrebuje ovladac.
Byva niekedy velmi dobre schovany medzi tym co treba nainstalovat a niekedy sa ani neda poriadne identofikovat, ze ci treba vsetky tie instalacne blbosti pouzit.
Niekto sa na to vyserka a potom mu nefunguju niektore speciality, ktore su vlastne len na notebookoch. Ovladac pre wifi s tym ma dost malo. Vpodstate len zistuje, ci sa zmenil logicky signal, ktory ten ovladac na to tlacidlo prepina a podla toho spristupni dalsie funkcie ako vyhladanie sieti a podobne kraviny.
Niektore wifi karty maju vlastnu utilitu, ktora vyblokuje ten Microsoftacky bazmek na hladanie sieti, takze v nom nenajdes nist.

samael.35
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samael.35 » 10 čer 2013 23:09

Skús wzc.reg
samael.35

MiliNess
člen BSOD týmu
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod MiliNess » 11 čer 2013 00:45

Acer Launch Manager máme funkční?
Dále to může blokovat firewall nebo nějaký jiný síťový filtr. To ale musíš vědět ty, co jsi instaloval.
Můžu se podívat, jestli tam není zavěšený nějaký filtr. Spusť regedit, vyexportuj klíč HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet, výsledný soubor zaRARuj a upni na http://www.leteckaposta.cz
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”