SYTÉM PŘIHAZOVÁNÍ NA AUKRU ;)

...

Moderátor: Mods_senior

DomExp
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

SYTÉM PŘIHAZOVÁNÍ NA AUKRU ;)

Příspěvekod DomExp » 11 čer 2013 16:52

Dobrý den prosím vysvětlí mi tu přesně někdo systém přihazování na aukru ? předem Diky moc za odpovědi ;) 8)

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: SYTÉM PŘIHAZOVÁNÍ NA AUKRU ;)

Příspěvekod guest » 11 čer 2013 16:55

Vítej na PC-Help!

Čemu nerozumíš? Přihazuješ. Anebo si dáš max. cenu co bys chtěl zaplatit a systém za tebe přihazuje sám.

DomExp
nováček
Stav:

Příspěvekod DomExp » 11 čer 2013 16:59

ok takže jsou teda 2 možnosti ? bud dám max cenu např předmět je ted na 1200 a já sem ochotnej dát 2000 tak to tam dám normálně do toho přihodit do okýnka ??? ;) nebo jak ?

actionboy
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod actionboy » 11 čer 2013 17:03

Pokud je aktuální cena 1200 a ty jsi ochoten dát 2000Kč tak můžeš:
1. Přihazovat po minimálních částkách, tedy napíšeš do kolonky např. 1250 a počkáš jestli někdo přihodí nad tvou částku. a poté můžeš kdyžtak opět přihodit ty.
2. Zadat rovnou svou maximální částku, tedy 2000 a systém sám bude po těch minimálních částkách přihazovat za tebe. Takže i když dáš max. částku 2000, tak pokud nikdo nepřihodí, můžeš mít předmět i za menší sumu.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730

DomExp
nováček
Stav:

Příspěvekod DomExp » 11 čer 2013 17:07

ok diky za odpoved už to chápu ... prostě to aukro přihodí za tebe a ej to vlastně to samí když to vlastně máš pak za tu konečnou přihozenou částku ;)

Hoff
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Hoff » 11 čer 2013 17:08

Je potřeba určitá taktika a strategie. Přihazuje se v posledních vteřinách aukce.

guest

Příspěvekod guest » 11 čer 2013 17:13

DomExp píše:ok diky za odpoved už to chápu ... prostě to aukro přihodí za tebe a ej to vlastně to samí když to vlastně máš pak za tu konečnou přihozenou částku ;)

Jasně. Pochopil. Ale jak je psáno, ta strategie je důležitá Ty třeba přihodíš a ihned tě někdo překoná, tak přihodíš znovu a zase tě přehodí ten samý, to znamená že tam má nastavenou nějakou částku. Pak nemá cenu přihazovat, ale zapnout si sledování aukce. A potom třeba minutu před koncem přihodit.

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 11 čer 2013 17:19

Hoff píše:Je potřeba určitá taktika a strategie. Přihazuje se v posledních vteřinách aukce.

Jojo aukro :roll: :lol: narazíš na lumpa a máš po taktice i strategii a stěžovat si můžeš, třeba na nádraží :lol:
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

guest

Příspěvekod guest » 11 čer 2013 17:29

Tak já na lumpa narazil jenom jednou. Jmenoval, tedy říkal si Baroni a poslal mi za stovku "novou" cartridg do tiskárny. Když to pošťačka přinesla, tak z toho normálně kapal inkoust, jak to ten prasák plnil. Okamžitě jsem mu psal, že s ním zatočím a mám svědka a v něm se asi hnulo svědomí a odpoledne jsem měl prachy na účtu.
Ale chtěl, abych mu ji poslal zpátky. S tím jsem souhlasil, ale chtěl jsem aby poslal na poštovné - už se neozval.

Ale také mám dobrou zkušenost. Koukali jsme na to s malou Adélkou (5 let) a líbili se ji plyšáci, asi 12 kusů za asi 150,-. Tak jsem je vzal a fakt byly nádherný, jako nový, vypraný a voňavý. Paní psala že dítě dostalo nějakou alergii.
Adéla z nich byla nadšená a tak jsem paní ještě poděkoval. Obratem napsala, že když to udělalo radost, pošle zdarma ještě dárek. Za dva dny přišla velká krabice a v tom asi 15 krásných panenek. Adéla zase nadšená, jenom černouška šlehla do popelnice.
Nevím co může mít v 5 letech proti černouškům. :lol:

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 11 čer 2013 17:41

Každý má nějakou takovou zkušenost, je dobré než začneš někam přihazovat si přečíst recenze k danému prodejci...
(ikdyž někdy je se těžko vyznat, když se navzájem osočují s kupujícím, kdo má pravdu, ale i tak už bych byl opatrnější na tvém místě...) 8)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Hoff
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Hoff » 11 čer 2013 18:03

Jednak zkouknout hodnocení, pak je též dobré napsat dotaz. Z úrovně odpovědi se dá udělat nějaký úsudek. Podobně již ze založení aukce. Odrazují ty se špatnou češtinou, s evidentně neodpovídajícím popisem, spoustou vykřičníků:
!!!!!!!!SKVĚLÝ POČÍTAČ!!!!!!!!
Napoví i vložené fotografie. Kouzelné jsou ty typu "černoch v tunelu" a ještě rozmazaný, a u toho drzá poznámka "kupujete to, co vidíte!".

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 11 čer 2013 18:25

Neskodi obcas prohledat i historii, jak predmetu, tak prodejce

Nekteri vykukove prodavaji vec o ktere moc dobre vi ze je nefunkcni jako "nezkouseno" nebo "nemam jak vyzkouset", pricemz stastny vyherce vec obratem se stejnym popisem nabizi dal, aby neprisel o penize.

A obzvlaste vykutaleni jedinci prihazuji z jineho uctu na vlastni aukce - pricemz po skonceni aukce je zbozi nabidnuto tomu co skoncil druhy s tim, ze ten vyherce si to neprevzal. Samozrejmne onen "vyherce" vzdy prihazuje pouze na aukcich jednoho konkretniho prodejce.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”