Dobrou strategii?!

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

MichalZR
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Dobrou strategii?!

Příspěvekod MichalZR » 11 čer 2013 16:27

Diky moc za prispevky,cetl jsem vsechny a urcite nektere hry na Vase doporuceni vyzkousim :thumbup: Zajimalo by me jeste zda by mi mohl nejaky zkuseny "strateg" objasnit jaki je rozdil mezi tahovou strategii a normalni!??Je mi jasne ze se tam posouva figurky "tahovym" systemem ale nevim jaki je ten podstatny-hlavni rozdil!????Jsou tezsi ty tahovky nebo zamerene na uplne jine hrace nebo v cem jsou jine?
Predem dekuju za vysvetleni!! :idea:

Reklama
pidlo
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod pidlo » 11 čer 2013 16:30

Zkus batle for wesnoth free na slunečnici to je obyčejná tahovka pak zkus heroes of might and magic to je taky tahovka ale už lepší.
Warcraft 3 je rts real time stretegi odehrává se v realném čase všechno se děje zaráz všcichn ihráči hrají zaráz.

Tycek
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Tycek » 11 čer 2013 17:58

Hlavní rozdíl, mezi "normální" strategií a tahovkou, je ten, že v tahové strategii hraje v jednu chvíli pouze jeden hráč. V normální strategii hrají všichni hráči najednou.

MichalZR
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod MichalZR » 11 čer 2013 18:04

Tak to dik Tycek za kratke ale srozumitelne vysvetleni :bigups: A rekni mi jeste zda hra Shogun 2:Total War patri k tahovym strategiim??!Je to vec u ktere se vyradim?A jestli by nekdo vedel zda existuje cestina ke hre Reign:Conflict of Nations!!?
Diiiiiiiiiiik ;)

Tycek
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Tycek » 11 čer 2013 18:07

Shogun 2:Total War jsem nehrál, takže nevím jaká je to strategie.

MichalZR
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod MichalZR » 11 čer 2013 18:09

:| ok

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod dvorakj » 11 čer 2013 18:24

U tahovych strategii muze hrat teoreticky i vice lidi naraz, jen se ceka na tah.
Proste jak sachy, muzes premyslet jak chces a nikdo ti hlavu neurve

U real-time strategii cas nemas a nekdy i zalezi, zda ti dobre klouze mys po stole:-)

Jinam doporuceni presne nevim, kdysi jsem videl tahovku, kde si jednotlive roboty i vylepsoval, a jako celkem dost dukladne
Kdybych si tak vzpomenul na jmeno:-((
Naposledy upravil(a) dvorakj dne 11 čer 2013 18:35, celkem upraveno 1 x.

MichalZR
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod MichalZR » 11 čer 2013 18:30

:clap: Super Dvorakj,moc dekuju!

--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Čer 2013 18:32) ---

Mel by nekdo tip na kvalitni tahovku v cestine??A ma nekdo vyzkousene Shogun:TW ve Win8?Pujde to vubec spustit?

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod dvorakj » 11 čer 2013 18:36

Shogun 2 jde na 100%
99.9% her, co jely na win7/XP, jedou i na win8

pidlo
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod pidlo » 11 čer 2013 18:54

Dobrý tahovky co znám battle for wesnoth je dost jednoduchá dobře se na ní učí a není tolik náročná na grafiku vypadá dost děcky byli doby kdy jsem jí hral online ale ty servery nejspíš zrušili.Kdysi byla free na slunečnici ted je u ní nějaká licence Můžeš to zkusit Na netu se dá najít free v češtině najdi si to radši v češtině líp to uchitíš já jsem na tý hře ulítaval http://download.chip.eu/cz/The-Battle-f ... 41026.html. . Heroes of might and magic mně se líbila 3 a 4 ale 5 ta je hlavně náročná graficky ale jsou to dobré tahovky s dobrým příběhem,

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 11 čer 2013 21:05

Total War jsou tahovky na mapě, ale v bitvě hrají všechny strany najednou. Docela se pamatuji na jednu svou bitvu, jak mé jezdectvo křížem krajiny (po úhlopříčce) honilo pěšáky, po druhé úhlopříčce prchali mí pěšáci před přesilou pěšáků druhé strany, z jiné strany střílelo dělostřelectvo a myslím že v prostředku se všichni potkali a byl z toho pěkný mumraj. Ale docela švanda ... :lol:

Obrázek

Obrázek

Nejlepší strategie je stejně Dungeon Keeper 2, sice už nyní obstarožní, ale unikát. Z určitého úhlu je to i simulátor, jako Sim City x, z dalšího i 3D střílečka, bojovka či mlátička (při převtělování do svých bojovníků). V létě při otevřeném oknu musí být sousedi trochu vyjukaný, když se ozývají skřeky z mučírny :lol: V této hře se hraje za tu špatnou stranu, v podzemí, kopete kobky a chodby, dolujete zlato, diamanty, posíláte své příšerky (mezi nimi i kostlivce a upíry) na nepřátele, kouzlíte, stavíte a vybavujete prostory, dveře, pasti, děla ... Každý level má jiný úkol a někdy se docela zapotíte ...

Obrázek

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 12 čer 2013 14:18

dvorakj píše:Shogun 2 jde na 100%
99.9% her, co jely na win7/XP, jedou i na win8

Nesouhlasím. Já na Win8 nerozjel docela dost her, které na Win7 fungují.

A na Steamu je za 1 Euro Rome: Total War

Zpět na “Hry”