pro všechny co se chtějí dozvědět o našlapaných PC!
//přesunuto
//mmm
NAŠLAPANÉ PC!! Only
NAŠLAPANÉ PC!! Only
AMD AT64 X2 6000+ , Asus rosshair-nForce590 SLi , pamět´: Geil DIMM 8192MB DDR III 667MHz Black Dragon (8GB) , disk: Seagate Barracuda 500GB=7200/min., Seagate TurboPRO SATA II 750GB=7200/min. , zdroj: Thermaltake 1200W , nvidiaGF 8800 Ultra PCI-E 768MB
cya
pište sem vše co vás napadne ohledně PC!!
AMD AT64 X2 6000+ , Asus rosshair-nForce590 SLi , pamět´: Geil DIMM 8192MB DDR III 667MHz Black Dragon (8GB) , disk: Seagate Barracuda 500GB=7200/min., Seagate TurboPRO SATA II 750GB=7200/min. , zdroj: Thermaltake 1200W , nvidiaGF 8800 Ultra PCI-E 768MB
Re: cya
láca píše:pište sem vše co vás napadne ohledně PC!!
Našlapaný PC ???Na to snad slouží obecně "Vše ostatní hw".Nevidím jediný důvod proč tady zakládat tento nesmysl a ještě ke všemu v sekci "SW".Jen pro doplnění :
SW=programy ,OS atd.
HW=karty ,desky ,ram ,zdroje prostě šrot.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- Martinor
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo a viděli ste jeho PC v podpisu ??Je to fakt nějaký lepší PC a 8 Gb ramka a přes 1 000 Gb HDD mimochodem to je 1 terabajt ne ??Jo a ten zdroj co tam má tak se opravdu vyrábí což je kupodivu a jsem zvědavej kolik za celou sestavu celkem utratil ....
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45347
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45347
no ten je můj no akorát ho mam v černý barvě debílku:)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
2Exclusive & láca: Více konstruktivnosti některým příspěvkům by neškodilo. I to, že si o někom myslím, že je trouba, lze sdělit elegantně a tak, aby se to dotyčného nedotklo. Ale to jen tak naokraj.
A k podstatě problému: nedomnívám se, že pouhé chlubení se výkonností (a cenopu) svého počítače je důvod k zakládání nového threadu. Prvotním důvodem existence tohoto fóra je pomoc v počítačové nouzi.
A k podstatě problému: nedomnívám se, že pouhé chlubení se výkonností (a cenopu) svého počítače je důvod k zakládání nového threadu. Prvotním důvodem existence tohoto fóra je pomoc v počítačové nouzi.
- Martinor
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
OMG fakt láca kokotiny plácá.Já jsem tim jenom chtěl říct že máš drsnej zdroj a ty mi hnedka začneš říkat debílku a pochybuju že toto máš doma a pokud jo tak seš nějakej zabedněnej zbohatlík co jen paří na PC
Jinak tato diskuze je úplně nanic a navíc tento dred je taky nanic
EDIT:Nepochopil jsem taky proč na Příspěvek dáváš toto:
jako to znamená asi vyřešeno i když pochybuju a vůbec newím co mělo bejt hlavní náplní toho dredu
Jo a všiml sis té věty EDIT ?? Asi je toto pro tebe mooc těžký když máš dva příspěvky pod sebou a to tak že první je vložen v 8:00 a druhej 8:01 .. fakt debilita .......

Jinak tato diskuze je úplně nanic a navíc tento dred je taky nanic

EDIT:Nepochopil jsem taky proč na Příspěvek dáváš toto:

Jo a všiml sis té věty EDIT ?? Asi je toto pro tebe mooc těžký když máš dva příspěvky pod sebou a to tak že první je vložen v 8:00 a druhej 8:01 .. fakt debilita .......
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zamkněto to někdo...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H