Mluvici NB

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

B0tka
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Mluvici NB

Příspěvekod B0tka » 12 čer 2013 10:29

Ahoj,

mam problem se svim NB, myslím že na výkon to nema vliv ale prijde mi divne že ten NB mluvi.. říkal jsem si jestli nemam nekde v pozadi puštěne video nebo něco, ale ne stane se to i když mam uplne všechno zavřene. Je to anglicky hlas celkem dost potichu a at si hraji s hlasitosti nahoru dolu tak se nic nezmeni ... =( projizdel jsem fora a nikde jsem nic nenasel a Avast taky nic nenasel.. netusi nekdo cim to muže byt..

Reklama
Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Re: Mluvici NB

Příspěvekod Deny18 » 12 čer 2013 10:41

Tomu se říká Stihoman. :D Ne. teď vážně.. Jak ten NB může mluvit? Když je ten Notebook zavřený, z jakého místa (strany) se ten hlas ozývá?:)

B0tka
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod B0tka » 12 čer 2013 11:30

=D no .. zvuk jde jakoby normalne repraku.. a nedela to kdyz je vypnuty, myslel jsem tim ze nic nemam v liste otevrene

spini11
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod spini11 » 12 čer 2013 11:31

dej do sekce hijackthis log může to být vir
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 12 čer 2013 12:16

Spíš bych tipoval na nějakou nepodstatnou výrobní vadu. Některé obvody, např. nf zesilovačů se mohou chovat jako "rádio" a tudíž tam slyšíš nějakou stanici. Anebo možná radioamatéry.

Laggger164
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Laggger164 » 12 čer 2013 13:23

Ja súhlasím s Blue Spirit mohol by to byť nejaký signál.
Mne sa zase stávalo že keď som zapojil modem blízko repráka a zapol ho (aj reprák aj modem) tak to niečo robilo zvláštny zvuk. Bolo to normálne.
Bývame blízko anténnej veže takže to bolo dosť silné, to isté sa stáva teraz keď začnem telefonovať. :D
Ak máte problém s mojou slovenčinou povedzte mi to.
Když máte problém s mou slovenštinou řekněte mi to.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 12 čer 2013 20:57

Pokud to hraje i bez netu , je to nějaká interference. S netem , jedná se o adware.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”