Zdravím,
v úterý minulého týdne mi přestali jít mé sluchátka (Genius HS-G550 LYCHAS), z ničeho nic vypadl mikrofon, sluchátka jsem nepokládal, nic, prostě z minuty na minuty mikrofon přestal fungovat, říkal jsem si chyba kusu, pošlu na reklamaci. V neděli minulý týden sestra odjela někam na výlet a já si půjčil její sluchátka, měl jsem je 2 dny, po 2 dnech úplně totožná situace, sluchátka jsem nepokládal, měl jsem je na krku (protože na hlavě jsem měl stále Genius, protože jsem zvyklý na ten zvuk) a přestaly fungovat, to už mi to přišlo trochu divné, ale nic jsem s tím nedělal a vyčkával dokud otec nepojede do Alzy, aby mi mohl sluchátka reklamovat, bohužel jel za velmi dlouho, tak mi bratr říkal, že mi půjčí své sluchátka, které měl před jeho současnými. Tak jsem si je vyzvedl, zapojil a fungovaly normálně. Po 2 dnech (konkrétně nyní) mi opět mikrofon přestal fungovat, stalo se to tak, že jsme neměli co dělat, čekali jsme na kamaráda, aby jsme šli hrát hru, to vše za puštěného hovoru na Steamu, koukal jsem se na YT videa, co mi přibylo u mých odběrů, sleduji video, poté chci promluvit a nejde. Všechny 3 mikrofony jsem zkoušel po náhlém "vypnutí" mikrofonu na otcově nb a nefungovaly. Zajímavé je, že pokaždé se ten mikrofon porouchal po 2 dnech. Je možné, že by mi PC nějakým způsobem zničil mikrofon u sluchátek? Konektor nebo něco takového? Předem děkuji za odpověď.
3. sluchátka za týden, co to sakra je?
Re: 3. sluchátka za týden, co to sakra je?
No úplně to stejné se mi dělo taky
vyřešil sem to tak že sem přestal přejíždět kabel kancelářskou židlí a koupil sem si nějaké blbu vzdorné
vyřešil sem to tak že sem přestal přejíždět kabel kancelářskou židlí a koupil sem si nějaké blbu vzdorné
Jenže problém je v tom, že já nemám židli na kolečkách, ale normální, jídelní židli. Při které já jsem se nehýbal a prostě přestaly fungovat sluchátka.
a netrhal si nimi někdy omylem ? jednou sem zapomněl že je na sobě mám a vyběhl sem a trhl sni ma a pak se mi poškodil konektor
Bohužel ne, obvykle se lidem stává, že ze dne na den přestane fungovat mikrofon, ale já vím přesně časový úsek, mikrofon přestal fungovat během 2 vteřin a za ty 2 vteřiny jsem se koukl jen na YT, kdy jsme čekali na kamaráda na steamu, poté jsem chtěl říct větu a už bohužel mikrofon nepřenášel zvuk.
A zkoušel si ty sluchátka i na jiných přístrojích ?
Nebo zkoušel si přeinstalovat ovladač ?
Nebo zkoušel si přeinstalovat ovladač ?
"Všechny 3 mikrofony jsem zkoušel po náhlém "vypnutí" mikrofonu na otcově nb a nefungovaly."
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Můj tip je, že máš poničenou zdířku na mikrofon..
Naposledy upravil(a) pulsik dne 14 čer 2013 08:15, celkem upraveno 1 x.
Nejdou mu ani u táty, takže zdířkou to asi nebude.
i5 3210M, GT650M, 4Gb ram DDR3, HDD 500GB 7200ot
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Laskavě si pořádně přečti co napsal než to začneš komentovat :-)
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Nejsi si vědom zda-li si do jacku omylem neštouchl, když byl jack zasunut do Zdiřky ? A určitě jsi to nezapojil do jiné Zdiřky třeba do výstupu s větším napětím, potom by se vše vysvětlilo.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
Opravdu nešťouchl, stalo se to během 2 vteřin, otevřu prohlížeč, kliknu na záložku YT, poté zmáčknu tlačítko na myši pro mluvení a mikrofon nepřenáší zvuk. Sluchátka jsou zapojena do stejné zdířky jako byly ty sluchátka od Geniusu (ty to pravděpodobně nastartovaly), 5 měsíců fungovaly jak měly, dráty nepovytažené, zvuk v pohodě, jako nové, nyní se na ně podívám a opět, kabel naprosto v pořádku, vše je jako nové, ale mikrofon nefunguje ani na otcově NB ani na mém PC. A poté se dvoje sluchátka zrušily po 2 denních odstupech. Pokusím se koupit externí zvukovou kartu na USB (http://www.alza.cz/sweex-sc010-externi-usb-d265147.htm) a Geniusky reklamovat a snad to bude v pořádku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3854
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
24 kvě 2025 18:47
-
- 3
- 2686
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3350
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1627
-