Ahoj mam pripojeny drat z pocitace do wifi a na wifi se pripojuji z notebooku ale notebook me bud nevyhleda Zadnou sit nebo se furt dokola pripojuje a nakonec tam je omezene nebo zadne pripojeni nevite prosim co s tim?
Odesláno z mého GT-I5510 pomocí Tapatalk 2
Nepripoji se Wi-Fi
Re: Nepripoji se Wi-Fi
Co je to zan notebook a co je to za wifi ?
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
Notebook je IBM Thinkpad T42 a wifi TP-LINK
TP-LINK je široký pojem
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
Omg wifi to asi nebude kdyz z mobilu a netbooku se pripojim v klidu
Co je na tom ThinkPadu za systém? Uveď i service pack. Jaký je na tý WiFi nastaveý typ zabezpečení a v jakým standardu běží (b/g/n)?
Z ostatních zařízení se teda připojíš, takže rušením to nebude.
Z ostatních zařízení se teda připojíš, takže rušením to nebude.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Promiň ale moje věštecká koule je v opravně takže sem nemohl zjistit co ti funguje :/
System WinXP SP 3 a na wifi se pripojuji na zarizeni Intel(R) Pro/Wirelless 2200BG Network Connection a to (B/G/N) nevim co tim mas na mysli :)
Myslel jsem tím užitý standard WiFi, ale na tom už nezáleží. Nenapsal jsi mi, kam je připojený kabel od ISP (na tom routeru).
Můžeš pro začátek zkusit vyresetovat ten router. A ten ntb se na jiný WiFi napojí bez problému?
Můžeš pro začátek zkusit vyresetovat ten router. A ten ntb se na jiný WiFi napojí bez problému?
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Na jinou wifi se nepripojim :)
Ten kabel je na pojen do starsiho pc
Vůbec si nepochopil otázky. Mě nezajímá kabel router<-->pc, mě zajímá ten od poskytovatele, kam je na tom routeru připojený (WAN nebo LAN).
A z tvý odpovědi na tu WiFi taky nejsem moudrej. Takže ten notebook se nemůže napojit na žádnou WiFi bez problému?
V tom případě je chyba v notebooku. Stáhni tento ovladač WiFi, odeber WiFi ve správci zařízení, restartuj ntb a nainstaluj ten ovladač.
A taky jsem si z názvu všiml, že ten WiFi modul podporuje pouze standardy B a G. Neběží ta WiFi z toho routeru náhodou v Nku?
Ale to mi přijde jako blbost, protože jak by ji ten WiFi modul mohl vůbec najít.
A z tvý odpovědi na tu WiFi taky nejsem moudrej. Takže ten notebook se nemůže napojit na žádnou WiFi bez problému?
V tom případě je chyba v notebooku. Stáhni tento ovladač WiFi, odeber WiFi ve správci zařízení, restartuj ntb a nainstaluj ten ovladač.
A taky jsem si z názvu všiml, že ten WiFi modul podporuje pouze standardy B a G. Neběží ta WiFi z toho routeru náhodou v Nku?
Ale to mi přijde jako blbost, protože jak by ji ten WiFi modul mohl vůbec najít.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Telefon s opětovně automaticky nepřipojí přes Bluetooth k autu
od Peťa » 12 pro 2024 13:55 » v Vše ostatní (z oblasti IT) - 0
- 18698
-
od Peťa