Ahoj Dnes již po asi páté mi gogol píše (viz obrázek) Je překvapivé že mě nechce pustit ani na jeho stránky co s tím? co je to za chybu? jak to opravit?... Předem díky
Zezr
Přílohy
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
Americké stránky nejsou bezpečné, prohlížeče a antiviry by je měli filtrovat a zahazovat Předpokládám nějakou chybu nebo útok na americké spy stránky ... před chvílí jsem to měl na YouTube (odklikávání certifikátu) po nové instalaci flashe (upgrade).
Ahoj, mám Dell Latitude e7250, a poslední dobou má nějaký problém s napájením - ukazuje, že není připojen k nabíjení (i když je), zkoušel jsem i jinou nabíječku...
Nakonec se mi "sám natvrdo" najednou vypnul, protože si myslel, že je bez...
Poslední příspěvek
Jen prace servisu bude drazsi, nez jakou ma cenu ten notebook.
Ahoj, mám sluchátka FiiO JT, které mají zabudovaný mikrofon.
Ať už je zapojím do základní desky PRIME B660M-K D4 nebo do monitoru, který má připojení na Jack, tak je vždy výsledek stejný.
Audio funguje, ale mikrofon to nezaznamená.
- Aktualizovaný...
Poslední příspěvek
Mikrofon se zobrazuje jako zezapojeno.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 16 minutách 32 vteřinách:
Zakoupena redukce, vše v pořádku funguje.
Mám problém s načítání bankovních i FÚ stránek. Na hlavní se dostanu, ale jakmile jdu na konkrétní stránku odmítá se připojit, nebo hlásí příliš dlouhý čas načítání.
Vypnutí AVAST nepomáhá.
Zkoušel jsem i Operu, Firefox a NIC
Používám stále Chrome...
Poslední příspěvek
Chlapi,
vypnul jsem Avast a v pohodě.
Moc díky za rady.
juráš
Dobrý den, jistá stránka se mi nenačítá správně v po prvním spuštění nahlásí toto: (viz příloha). Používám Brave Portable verzi a nepomáhá ani starší obnova ze zálohy. V jiném prohlížeči to funguje. Po obnově stránky se i normálně přihlásím, ale...
Poslední příspěvek
Profil mám hodně složitý a nabouchaný daty. Ale jak jsem psal, i na jiným prohlížeči i bez profilu to taky blokovalo. Od včera to funguje a na tu stránku, co hlásila chybu. Asi měli nějaký problém. A nebo to jde díky mému profilu. Protože čistý...