Zdarec,
chtěl bych se vás zeptat jakou používáte ochranu počítače a jaká ochrana vám přijde nejlepší? Asi už o tomto tématu bylo napsáno hodně, ale ochrana se pořád zlepšuje, obnovuje.... a tak se chci zeptat, jak jste na tom nyní?
Podělte se o své zkušenosti v diskuzi.
Díky
Nejlepší ochrana PC proti virům Vyřešeno
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejlepší ochrana PC proti virům
Nejlepší "ochrana proti virům" je mezi klávesnicí a židlí :-) Jinak osobně používám jen firewall a antivirový software.
Naposledy upravil(a) pulsik dne 15 čer 2013 11:57, celkem upraveno 1 x.
- kingerdc
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
MSE neni dobrý ale pokud neděláš blbost tak stačí.
Acer Aspire 5560G
AMD Quad-Core Processor A6-3420M 2,40 Ghz
AMD Radeon™ HD6520G + 7670M with 1 GB Dedicated VRAM
8 GB DDR3
750 GB HDD
Windows 7 Home Premium 64-bit
AMD Quad-Core Processor A6-3420M 2,40 Ghz
AMD Radeon™ HD6520G + 7670M with 1 GB Dedicated VRAM
8 GB DDR3
750 GB HDD
Windows 7 Home Premium 64-bit
-
- Pohlaví:
Již několik let používám kombinaci avast free + zone alarm.
Firewall ve windows spíše není než je a o MSE nemá cenu ani se bavit.
Firewall ve windows spíše není než je a o MSE nemá cenu ani se bavit.
Ja mam kombinaci avast free a Comodo FW.
Kdysi jsem pouzila ZoneAlarm, ale ten ted neni 64bit:-/. - vim, ze je to celkem jedno, ale jde mi o princip:-)
Kdysi jsem pouzila ZoneAlarm, ale ten ted neni 64bit:-/. - vim, ze je to celkem jedno, ale jde mi o princip:-)
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Teď již používám jen Firewall. Dávám si pozor co stahují a z jaké stránky atd... Párkrát pc přejedu spybotem pro registry. Doporučil bych AVG. Většina lidí AVG negativně odsuzuje, ale špatný není, jen není dostačující pro profesionální vlastníky pc. 

[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
Avast free + zone alarm . pak používám ccleaner easy cleaner na čištění registru a čas od času spybot search and destroy.
Nestahovat blbosti a když už stahuješ filmy nepoužívat uložto je to největší svinstvo co na netu může být.
Nestahovat blbosti a když už stahuješ filmy nepoužívat uložto je to největší svinstvo co na netu může být.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ohledně AVG vs. AVAST by se dala vést diskuze že? Dá se říct, že existuje něco lepšího než tito dva?
-
- Pohlaví:
Je to víceméně jedno. Prostě si nějaký vyber. Jistěže každý radí něco jiného. Vychází totiž ze svých zkušeností a ty jsou různé.
No, on kazdy tak uplne neco jineho nerika:-)
Mas 2 kandidaty na antivir: AVG a Avast
A pouze jednoho na FireWall:)
Podivej se na http://www.avg.com a http://www.avast.com a podivej se, ktery ti bude vice sympaticky, at pristupem firmy, vzhledem nebo jen podobou jejich stranek
Mas 2 kandidaty na antivir: AVG a Avast
A pouze jednoho na FireWall:)
Podivej se na http://www.avg.com a http://www.avast.com a podivej se, ktery ti bude vice sympaticky, at pristupem firmy, vzhledem nebo jen podobou jejich stranek
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyz jsem mel Avast, tak mi docela dost spomaloval počítač. Co říkáte na malwarebytes anti-malware?
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se co ti služba nabídne, potom můžeš řešit situaci co vybrat. Stránky a vzhled neřeš.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
>> Here <<
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”