paveliknecas píše:Kdyz jsem mel Avast, tak mi docela dost spomaloval počítač. Co říkáte na malwarebytes anti-malware?
ITCrowd píše:paveliknecas píše:Kdyz jsem mel Avast, tak mi docela dost spomaloval počítač. Co říkáte na malwarebytes anti-malware?
Jo a jak jsi to měřil? Pořád se ještě najdou hlupáci, kteří budou blábolit. Když nevíš, tak je nejlepší mlčet. Viz. tohle: viewtopic.php?f=47&t=108933&p=832410&hilit=test+antivir%C5%AF#p832410
paveliknecas píše:ITCrowd píše:paveliknecas píše:Kdyz jsem mel Avast, tak mi docela dost spomaloval počítač. Co říkáte na malwarebytes anti-malware?
Jo a jak jsi to měřil? Pořád se ještě najdou hlupáci, kteří budou blábolit. Když nevíš, tak je nejlepší mlčet. Viz. tohle: viewtopic.php?f=47&t=108933&p=832410&hilit=test+antivir%C5%AF#p832410
Poznám rapidně zpomalený počítač před a po instalaci, nejsem blbej, to nemusím ani měřit.
simio.simsoft píše:Podle DTestu je nejlepší antivir G Data Internet Security 2013. Balíček obsahuje vše potřebné k ochranně počítače a není nějak extra drahý. Stojí kolem 800,-Kč (běžně antiviry stojí přes 1000,-Kč). Jediná nevýhoda je, že je v angličtině.
martin sodek píše:tak tet jsem s toho jelen každý radi něco jinýho. Tet nevím jakej antivir free mam instalovat.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 2 hosti