HTC One S - doporučení
HTC One S - doporučení
Má cenu kupovat mobil HTC One S? Líbí se mi jeho desing, cena a výkon. :)
Re: HTC One S - doporučení
Rozhodně jo, taky jsem o něm přemýšlel, ostatně se podívej na videorecenze, na YT jsou v CZ komentu asi 2 nebo 3 :)
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Ještě můžeš kouknout na Sony Xperii V, je to jeho přímý konkurent :)
HTC ONE S je dobrý telefon, taky se mi líbí a za ty peníze za které se dá sehnat konkurenci nemá... ani Sony
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Ma ho kamarad a je dost dobry. Nic se neseka, vsechno vypada plynule.
Odesláno z mého zasekaného HTC Desire C pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého zasekaného HTC Desire C pomocí Tapatalk 2
Já právě přemýšlím o HTC One S, nebo ješte mezi Huawei Honor 2, ale ten je dražší cca. o 1000 Kč. Taky se mi ten HTC líbí akorát mě děsi microSIM. 
Edit: Ten Sony Xperia V je celkově lěpší, ale vůbec se mi nelíbí design. :)

Edit: Ten Sony Xperia V je celkově lěpší, ale vůbec se mi nelíbí design. :)
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš novější typ miniSIM Karty, tak z té se dá vyloupnout microSIM

Ahoj Deny :)
Cenu to rozhodně má. Sám se musíš rozhodnout kolik chceš investovat a pokud se ti líbí víc HTC, jdi do něj.
Honor 2 má lepší rozlišení displeje, foťák je taky výborný i výdrž na baterku bude patřit k těm lepším... Je to na tobě, chybu neuděláš ani s jedním :)
MicroSim se neboj, pokud Simku, která by šla Vyloupnout, tak by ti ji měli u operátora zdarma vyměnit.
Já sám ji používám u GALAXY S3 a není se čeho bát. Jestli si vzpomínáš, tak jsi mi psal, když jsem hledal telefon :)
Cenu to rozhodně má. Sám se musíš rozhodnout kolik chceš investovat a pokud se ti líbí víc HTC, jdi do něj.
Honor 2 má lepší rozlišení displeje, foťák je taky výborný i výdrž na baterku bude patřit k těm lepším... Je to na tobě, chybu neuděláš ani s jedním :)
MicroSim se neboj, pokud Simku, která by šla Vyloupnout, tak by ti ji měli u operátora zdarma vyměnit.
Já sám ji používám u GALAXY S3 a není se čeho bát. Jestli si vzpomínáš, tak jsi mi psal, když jsem hledal telefon :)
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
MP: Samsung Galaxy S7 Edge
MP: Samsung Galaxy S7 Edge
Ahoj Jerry, jo vzpomínám si - nezapoměl jsem. :) Ok, musím se nějak rozhodnout no.. Možná že se do té doby ještě ukážou nějaké novinky, uvidíme:)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3272
-
od pikaso.andreas
Zobrazit poslední příspěvek
11 led 2025 09:53
-
-
Výběr a doporučení herní prebuild sestavy, AlzaPC?
od Marek Klus » 16 říj 2024 19:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1619
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
17 říj 2024 07:46
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”