Hele ale ty asi budeš pokračovat dál ve tvorbě webu ne?
Měl by ses to naučit jako celek. Celé se to dá udělat přes <div id.....></div> #...{}
Rozpis věcí na webu.. Vyřešeno
Re: Rozpis věcí na webu..
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
fatalfanatic píše:CrazyC0de píše:S tou fotkou na googlu bacha, bratranec za to vyplajzl 34 000 KČ.
Tak vyscreenuje obrázek ze hry. Nebo vytvoří podobný. Textura hnědé a s trochou zelené a je to.
1. Kostka ( v klidu stáhneš na Google )
Na tohle upozornuji, chápu, že jsi znalý v googlování a vybereš si licenci, ale v jeho případě jsem si tak jistý nebyl, nebot se ptá na takové primitivní blbůstky( nic ve zlém ).
Vtípek
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Na tohle upozornuji, chápu, že jsi znalý v googlování a vybereš si licenci, ale v jeho případě jsem si tak jistý nebyl, nebot se ptá na takové primitivní blbůstky( nic ve zlém ).
Já zas plně chápu tebe obcházet autorské práva vlastniků obrázků je dosti riskantní a ve většině případů dost hloupý nápad.
Obrázek se dájí natolik upravit, že ani vlastní autor ho nemusí spoznat. Při nejhorším můžeš do obrázků vsunout zdroj. Př. Zdrojem obrázku je Google, tedy se vyvaruješ porušení práv, protože potom se to stahuje přímo na google společnost.
Dalším bodem se můžeš jen inspirovat obrázkem a udělat si vlastní na to už potřebuješ kreativitu a fantazii. Pokud tvoří web měl by mít aspoň jednu vlastnost co sem vyjmenoval. Když ji člověk nemá, web vypadá jak vysypaný koš na stole. K tomu bych dodal i kreativitu tvoření webu či stránky je zapotřebí znát příslušný základní kódy jak už html,css,js,php apod..
Další možnou cestou je se daného vlastníka poptat, popřípadě ujistit se, že obrázek je veřejný.
Když se bavíme o webu,stránek,blogu a tak, kdekoli kam koukneš někdo porušuje zákony nebo podmínky ať už autorské,smluvní... Já den co den, narazím na spousty situací na internetu, kde někdo porušuje práva.
Už se do toho pletu tak poslední věc vytvořit 3D kostku, tak aby vypadala jako minecraft k. Není vůbec složité. Lépe řečeno dokážeš to i namalovat doma u tužky a papíru. Jen blbostí je obrázky stahovat, protože potom ten web strácí svoji hodnotu a originalitu..
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
Fajn. teď k tématu, umí to někdo se psát ? Obrázky a další věci si seženu.
Ty by sis to měl napsat sám.My by jsme ti měli jen pomoct.
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
Re: Rozpis věcí na webu.. Vyřešeno
Napsal jsem ti SZ, jestli souhlasíš, tak už lockni.
Vtípek
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 6037
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
09 srp 2024 10:15