1. Vyčůranci.
2. Kopírování .
3 Můj názor.
1.Ješte hra ani nevyšla a již je oznámeno DLC pojmenované CHINA RISING,Co to je sakra za logiku?To si znás dělají srandu?A to všechno ještě před tím, než bude vydáno Premium, abychom všechny z vás, kteří si objednáte v předstihu, pěkně osra** ..Tím myslím že že tetka si koupíte hru a budete dokupovat dlc , cca za cenu 300-400kč (takto to bylo v bf3 ) a po pár měsicích vydají premium edici v které budou všechny DLC za zvýhodněnou cenu + něco na víc.. akce , dvojnásobné žk..

2 Dále kopírování, Co jsem se díval na první gameplay hodně věcí zůstalo při starém např Zvuky ,budovy,stromy...Ale to je maličkost
3 . Ano,hra vypadá dobře ovšem to jak na nás vydělávají se mi vůbec nelibí. Ovšem podle toho co slibují vývojáři to zní opravdu dobře,Hlavně nový frostbite a multyplayer . A nesmím zapomenout podotknout že obzláštně byl dobrý nápad tkz commander mod který se hraje na tabletu ...Vlastně jse velitel svého týmu a můžete přikazovat ostatním co mají dělat.. kam jít,co zničit ,na co jsi dát pozor,poslat munici tanky.
Toto je můj naprosto první článek co jsem takhle dělal.Kritiku beru rád se přiučím,