"Potisk" DVD ve vypalovčce (vyřešeno)

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Kamos
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

"Potisk" DVD ve vypalovčce (vyřešeno)

Příspěvekod Kamos » 14 črc 2007 12:49

Potreboval bych poradit ja se da vypalovat pomocí DVD vypalovacky obal na dvd disk. medium sem si koupil ale nevim jak to na nej dostat. Pomoci nejakeho programu? A jakým?

//změna názvu
//mmm
Naposledy upravil(a) Kamos dne 12 bře 2008 15:18, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Elusive
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 14 črc 2007 13:08

Obal? Myslíš jako potisk media z druhé strany? K tomu potřebuješ medium s LightScribe povrchem, mechaniku, která tuto technologii podporuje a ovladače, které stáhneš zde. Na "výpal" potisku je dobrý třeba Surething Labeller, je to ale pouze trial. Zagoogli.

Kamos
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Kamos » 14 črc 2007 13:14

Elusive píše:Obal? Myslíš jako potisk media z druhé strany? K tomu potřebuješ medium s LightScribe povrchem, mechaniku, která tuto technologii podporuje a ovladače, které stáhneš zde. Na "výpal" potisku je dobrý třeba Surething Labeller, je to ale pouze trial. Zagoogli.

presně to potrebuju, medium mam vypalovacku taky mam ovladac ten teda stahnu a program kterej neni trial kde sezenu nejlepe free (jasně zagooglim) nebyl by primej odkaz na ten ovladac neumim anglicky. Neumi to nahodou nero 6ka?

benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

NERO

Příspěvekod benik.martin » 14 črc 2007 14:13

Jasně,Nero 6 tohle umí,ale nevim od jaký přesný verze,ale rozhodně to umí!! Já dostal k DVD vypalovačce s LS cédo,kde bylo obyč Nero,bohužel v AJ,ale podporovalo LightScribe...mmnt,zkusim se po něm podívat...tak to cédo už asi nemám,verzi teda nevím,v kompu mám nainstalovanou jinou,teď mám jinou vypalovačku.....ale zkus stáhnout nějakou novou verzi Nero 6ky a rozhodně by to tam mělo bejt;-) Mno možná budeš muset stáhnout i ten ovladač na LightScribe ae na tom cédu jsem to měl rovnou nooo;-)

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 14 črc 2007 14:24

Já používám taky Nero.Jenom nezapomeň potom dát to DVD do mechaniky opačně.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

Zpět na “Vše ostatní (hw)”