Chyba při instalaci Windows 7
Chyba při instalaci Windows 7
Zdravím, pořídil jsem si na práci slušnější notebook HP Envy 7 - původně dodávaný s Windows 8. Ty ale nemohu vystát, neboť na nich nefunguje to co k práci potřebuji. Chtěl jsem si tedy nahrát Windows 7, čili jsem spustil instalaci, všechny oddíly odstranil (recovery z původních W8 mám na DVD) a nechal instalovat. Až do posledního kroku instalace vše probíhalo v pořádku a najednou vyskočila hláška ,,Instalační program systému Windows nemůže nakonfigurovat systém Windows na hardwaru tohoto počítače". A finiš, po restartu to nabootovalo opět do pokračování instalace a ukázalo to že systém nemohl být nainstalován. Celé jsem to tedy zopakoval a zase... Co s tím? Já tam W7 skutečně potřebuji
Re: Chyba při instalaci Windows 7
máš ty Win 7 Origo?
Instalační DVD ne, to je z netu, klíč mám z firmy origo...
EDIT: Vesměs já se k zadávání klíče vlastně ani nedostal
, leda tak zkusit jiné DVD
EDIT: Vesměs já se k zadávání klíče vlastně ani nedostal

Naposledy upravil(a) zandom07 dne 18 čer 2013 21:57, celkem upraveno 1 x.
Pokud ty Win 7 jsou stažené tak ti tu nikdo nepomůže
nebo spíše se tu nepodporuje warez 

Ty W7 jsou zcela čistý systém, pokud vím tak legálnost určuje klíč, čili není to warez
EDIT: Ale dobrá myšlenka zkusit jiné medium, zkusím to tedy nainstalovat z origa... Nemyslím si ale, že by zrovna toto v tom mělo nějaký význam. Já se jen bojím, aby to tam nebylo nějakým způsobem bloknuté pro propagaci W8. Protože v tom případě jsem vyhodil 26tis z okna
EDIT: Ale dobrá myšlenka zkusit jiné medium, zkusím to tedy nainstalovat z origa... Nemyslím si ale, že by zrovna toto v tom mělo nějaký význam. Já se jen bojím, aby to tam nebylo nějakým způsobem bloknuté pro propagaci W8. Protože v tom případě jsem vyhodil 26tis z okna
-
- Pohlaví:
Asi se budu po sté opakovat. Když půjdu na sběrný dvůr, pak si přinesu 20 beden na kterých je produkt key nalepený. Opravdu si myslíš, že když na ně nainstaluji stažený systém, budu mít 20 legálních systémů:
Kde máš instalační DVD, když máš štítek?
Krom toho, nikdo neví jak je ten stažený systém upravený a tam se radit moc nedá - je ta často ztráta času!
Kde máš instalační DVD, když máš štítek?
Krom toho, nikdo neví jak je ten stažený systém upravený a tam se radit moc nedá - je ta často ztráta času!
nějaké věci můžou být na cizích OS na netu trochu poškozené setkal jsem se s tým že bratrancovi to nešlo nabootovat protože si to stáhnul vypálil na cd ale nebyl na tom cd boot zkus si raději opatřit DVD Win7 a ten klič můžeš kdekoliv stáhnout taky na netu.. takže aby jsi to měl plně legální nestačí jen key
-
- Pohlaví:
Empíiku - to není legální! To ksakru neumíte pochopit?
Nevím co je na tom těžké pochopit. Nemám OEM klíč, ale multilicenční firemní klíč pro x počítačů - čili žádný štítek. Samozřejmě že to mohu nainstalovat z originálního W7, nicméně nejdříve v pátek. Problém zde ale je ten, že nemám čas čekat do pátku, kdy to můžná pomůže a možná taky ne. Zeptám se tedy jinak... Je možné, že je to od výrobce na starší systém zablokované?
-
- Pohlaví:
Asi takto, nějak mi nedochází proč máš PC na jednom místě a DVD na druhém, ale to je fuk.
Je třeba si uvědomit, že ty systémy na uložto jsou velmi často, ne-li vždy upravené, např. aby nebylůa třeba aktivace. A také je tam spousta vtipálků, která těm co si systém nechtějí koupit udělá problém s upraveným systémem.
O tom pochybuji, nesetkal jsem se s tím.Zeptám se tedy jinak... Je možné, že je to od výrobce na starší systém zablokované?
Je třeba si uvědomit, že ty systémy na uložto jsou velmi často, ne-li vždy upravené, např. aby nebylůa třeba aktivace. A také je tam spousta vtipálků, která těm co si systém nechtějí koupit udělá problém s upraveným systémem.
Já vím že je nelegální ale aspoň když už tak na tom ulož to dej podle hodnocení a tam kde je nejvíce komentářů že jim to funguje skus na tom sem jel dříve já ale pak sem si radši koupil DVD 

V pořádku vysvětlím, jsem programátor externista a ve firmě jsem jednou týdně - v pátek. Klíč mi admin zaslal smskou, ale to s mediem nejde že?
Nicméně asi to bude, respektive kéž by to bylo tak jak mi tu říkáte. Mám tedy dvě možnosti, zkusit někde najít jiné medium a nebo počkat do pátku.Díky tomu ovšem budu ve skluzu a to je nepřípustné... Takže pokud stáhnu jinou verzi uplně od jinud a bude to dělat opět mám asi problém že?

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 8002
-
od kellne
Zobrazit poslední příspěvek
02 kvě 2025 20:59
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 4085
-
od MonikaVavrova
11 dub 2025 11:07
-
-
-
Windows Update nelze stáhnout, chyba 0x80070246 Příloha(y)
od Rewqa » 19 led 2025 17:20 » v Windows 11, 10, 8... - 11
- 5602
-
od Rewqa
27 led 2025 20:43
-
-
- 6
- 8237
-
od zeus