Dobrý den,
mám problém s odezvou, když zapnu PC otevřu příkazový řádek a napíšu: ping nix.cz : tak mám odezvu pod 60ms. Po 10 minutách mi odezva začne "skákat" 8ms,59ms,32ms, 250ms, 120ms,16ms,663ms, 25ms. Poradíte mi někdo co s tím mám dělat?
Internet - odezva se po 10 minutách značně zhorší Vyřešeno
Internet - odezva se po 10 minutách značně zhorší
Naposledy upravil(a) Ltb dne 19 čer 2013 20:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Internet-odezva
Obrátit se na providera. S tímhle sám nic nezmůžeš...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Děkuji za radu. A téma mám uzamknout?
-
- Pohlaví:
Pokud to považuješ za vyřízené, pak ano, označ jako Vyřešené.
No nechám to tady ještě do 20:00 otevřené... Kdyby měl jěště někdo nějaký nápad, tak napište.
-
- Pohlaví:
To samé mám taky, stabilita na 40% a nic jsem s providerem nevyřešil. Sice navýšil rychlost, ale stabilita mizerná. Mám agregaci 1:4 a večer anebo když je svátek a lidé se připojují, je to děs.
Celkově to funguje dobře, ale když se připojí více lidí, pak je to k pláči. Jedině změnit připojení, ale to u mne není možné, tedy je složité.
Celkově to funguje dobře, ale když se připojí více lidí, pak je to k pláči. Jedině změnit připojení, ale to u mne není možné, tedy je složité.
No já mám internet od Anetu, ze začátku to bylo dobré, potom se internet zhoršil, tak jsme zavolali do Anetu, aby s tím něco udělali, abychom neplatili za něco co vlastně nefunguje tak jak má. Tak nám řekl, že jsme na blbém místě sice bydlíme kousek od antény cca 500m, která je na stadionu, ale blokují nám signál baráky. Navíšil nám tedy internet a snížil cenu. Vše šlo jak má až do předchozího měsíce, kdy to začalo blbnout.
-
- Pohlaví:
Tak znovu reklamuj ať to proměří.
Stalo se mi, že mi internet habroval a u nás to je jak kdy. Někdy jsou ochotní, jindy protivný. Pak se mi podařilo přesvědčit technika a ten našel závadu ve vyhýbce - mám kabelovku. Trvalo to sice asi 14 dní, ale nakonec se to opravilo.
Stalo se mi, že mi internet habroval a u nás to je jak kdy. Někdy jsou ochotní, jindy protivný. Pak se mi podařilo přesvědčit technika a ten našel závadu ve vyhýbce - mám kabelovku. Trvalo to sice asi 14 dní, ale nakonec se to opravilo.
Dobrá zkusím tam tedy zavolat.
Děkuji za radu. A příjemný zbytek dne. :)
Děkuji za radu. A příjemný zbytek dne. :)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Internet-odezva Vyřešeno
500 metru od anteny je sakra daleko. .. navic pokud nemas primy vyhled tak s tim moc neudělají. Na takovou vzdalenost to musi byt i ruseno okolnimi sitemi
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2941
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 kvě 2025 13:03
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4665
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 3
- 3057
-
od Signalista97