Zdravim, půjčil sem mobil přítelkyni a ona mi na mobilu omylem rozbila sklo od displaje. Sklo je prasklý, ale pořád se drží na předním krytu ( sklo není vysypané ). Dotyk přesto funguje i přes ten prasklý displaj a to na celé ploše i rožky takže tuším, že to bude jen sklo. Proto žádám radu, kde koupit nový kryt co nejlevněji a hlavně co nejrychleji vypadá, že když více zatlačím na sklo tak jej přimáčknu k displaji a nevypadá, že se tam dlouho udrží sklo.
Díky.
EDIT: jak nejlépe prasklý sklo ochránit dokud neseženu nový?
HTC Wildfire přední kryt.
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
HTC Wildfire přední kryt.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
-
- Pohlaví:
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: HTC Wildfire přední kryt.
Tak sem si vybral co zhruba nejlevnější http://viewitem.eim.ebay.cz/New-Touch-Screen-Digitizer-Glass-for-HTC-Wildfire-G8--Tools-without-IC-UK/360620174507/item ted jenom jestli tento mobil nemá ještě podčíslo verze . HTC wildfire a HTC wildfire S, ale koukám, že u skla je ještě G8. Nevím zda-li společnost Htc nevyrábí více displejů s různým číslem, aby potom kontakt s dotykovým sklem a mobiem sedělo nebo aby sedělo do kostry . Jak to je tedy s tímto ?
>> Here <<
>> Here <<
-
- Pohlaví:
To já nevím, není tam nějaký štítek, případně manuál?
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Manuál bohužel nemám a žádný štítek není až na 'in user manuál FCC ID...' v papírech mám obyčejně napsané HTC Wildfire.
>> Here <<
>> Here <<
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”