ahoj hraju hru kde jsem přišel na jednu vychytávku jak nabrat peníze, aniž bych byl u pc. A potřebuji aby byl v té hře držen mezerník. řešil jsem to závažím na mezerníku ale to funguje asi 3 minuty a pak to přestane fungovat ikdyž se se závažím nehýbe.. není nějakej program nebo něco na držení klávesy? díky :)
mám notebook a w7
automatické držení mezerníku
-
- Pohlaví:
Re: automatické držení mezerníku
To je zase pitomost, kolik peněz už si nabral a kolik dostal?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Potřeboval bys obdobu těchto programů na klávesnici, případně zkus, jestli to i klávesnici neumí používat:
AutoClick - jednoduchá utilita pro automatické klikání myší na zvolené místo na desktopu. Uživatel pouze určí polohu kurzoru, zvolí levé či pravé tlačítko a nastaví časovou prodlevu kliknutí.zip
GhostMouse 2.0 - zaznamenává pohyby a stisky myší v reálném čase, později je možné záznam spustit a tím zautomatizovat některé úkony.zip
ClickyMouse 4.60.zip
AutoClick - jednoduchá utilita pro automatické klikání myší na zvolené místo na desktopu. Uživatel pouze určí polohu kurzoru, zvolí levé či pravé tlačítko a nastaví časovou prodlevu kliknutí.zip
GhostMouse 2.0 - zaznamenává pohyby a stisky myší v reálném čase, později je možné záznam spustit a tím zautomatizovat některé úkony.zip
ClickyMouse 4.60.zip
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
automaticke nastaveni velikosti komentare v Excelu
od Mikik Block » 04 zář 2024 15:17 » v Kancelářské balíky - 0
- 3315
-