Prosím o kontrolu logu Vyřešeno
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu logu
Zdá se mi, že asi jo, reakce jsou rychlejší a vypadá to, že to je o 50% lepší. A myslíš, že mám teda shánět ten novej disk jo?
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych ho sháněl. Vypadáto, že byl datový přenos přepnutý ovladačem portu disku atapi.sys do režimu PIO. To dělá při velkém počtu timeoutů při diskových operacích nebo
při velkém počtu CRC chyb při DMA přenosech. Teď jsme to resetovali a disk pojede v UDMA/100, ale brzy pravděpodobně dojde opět k přepnutí.
Je tu vysoká hodnota atributu 0xBB (Ohlášeno neopravitelných chyb) a dost chyb při DMA přenosech - 0xC7 (Počet chyb v kontrolním součtu UltraDMA).
Také atrbuty 0xC5 a 0xC6 vydadají blbě. Disk není určitě v pořádku. Může se ti klidně stát, že exne zcela z nenadání a přijdeš o data.
při velkém počtu CRC chyb při DMA přenosech. Teď jsme to resetovali a disk pojede v UDMA/100, ale brzy pravděpodobně dojde opět k přepnutí.
Je tu vysoká hodnota atributu 0xBB (Ohlášeno neopravitelných chyb) a dost chyb při DMA přenosech - 0xC7 (Počet chyb v kontrolním součtu UltraDMA).
Také atrbuty 0xC5 a 0xC6 vydadají blbě. Disk není určitě v pořádku. Může se ti klidně stát, že exne zcela z nenadání a přijdeš o data.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
hmmm, to není moc dobrý!!! v pondělí se poptám, musí mít nějaké náležitosti aby mi to fungovalo, nějaké parametry?, nemám zrovna moc dobrý pc a těmto věcem moc nerozumím
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
S tímhle moc nenaděláš. Je to vada disku a tam ti nikdo nezaručí jak dlouho ještě bude OK. Klidně může umřít za pět minut a nebo za rok. Tohle neopravíš.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
tak, jo, děkuji vám a dávám fajfku